Anmeldelse af produkterne fra Pudderdåserne ''ranking style'' og 20% rabat

Flotte plakater til spisestuen

Reklame for BGA nordic

Fra venstre: Rainbow leopardCheetahNamaste, She is powerGraphic faces, Tucana

Vi er så småt ved at være i mål med vores vores køkken alrum. Det nye køkken er sat op, gulvet er lagt og har fået olie og vi mangler faktisk kun nogle ganske få ting, så som et par lister, lidt stikkontakter og indsatser til vores skuffer. Og så er der selve indretningen selvfølgelig! Det går også frem ad, men jeg føler lige at vi mangler det sidste.

Vi ønsker os rigtig meget et nyt spisebord med stole, og så drømmer jeg lidt om en gammel vitrine til noget af al vores keramik og porcelæn. Men vigtigst af alt næsten, mangler vi lidt ny udsmykning til vores vægge! Jeg har hængt et par billeder op, men jeg kæmper lidt med at mange af vores gamle plakakter, ikke rigtig matcher den stil, jeg synes vi har i det nye hus. Så derfor har jeg selvfølgelig været på jagt efter nogle nye! Jeg har fundet lidt bud på forskellige plakater, jeg godt kan lide – især regnbue leoparden, er jeg ret vild med. Den er sgu kikset, på den lidt fine måde.

Vi har allerede lyserøde vægge i køkkenet og en mørk rosa på den ene væg i spisestuen og jeg synes kun at det ville være fint hvis der kom lidt farve på de resterende vægge i form af plakater. Hvis I har nogle bud, på smukke plakater eller andet, som kunne hænge på vores tomme vægge, må I endelig smide et link i kommentarfeltet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af produkterne fra Pudderdåserne ''ranking style'' og 20% rabat