Flotte plakater til spisestuen

7 lyserøde ønsker

Reklame for Hunkemöller

Fra venstre: Hunkemöller BH, Stine A ørestikker, Anastasia Amrezy palette, Fenty Glossbomb, Love Moschino pung, Hubsch vase, Hunkemöller kimono

Så kom der endelig løn på kontoen igen – det har været længe ventet, kan jeg godt fortælle jer. Selvom februar kun er en enkelt dag længere i år, på grund af skudår, synes jeg altså at det har føltes som om at der er gået meget længere tid end normalt. Det skyldes nok primært at vi har ret mange ting vi går og bruger penge på, til huset lige pt. men det skal det altså ikke handle om i dag.

I dag har jeg nemlig fundet nogle af de ting, som jeg går og ønsker mig for tiden og som jeg synes det er lidt sjovere at bruge penge på end spartel, gipsplader og maling. Det hele startede egentlig med at jeg gik og sukkede efter den smukke Amrezy palette fra Anastasia, men jeg prøver virkelig at lade være at købe nyt make-up, så i stedet hoppede jeg over til Hunkemöller, hvor jeg hurtigt forelskede mig i den smukke lyserøde bh uden bøjle. Og så tog det ligesom fart derfra og før jeg vidste af det havde jeg tilføjet en hel del ting til min shopping bag på flere forskellige sider.

Og nu sidder jeg så her og prøver at holde igen, for lønnen er kun lige gået ind og så er der jo stadig det der renoverings projekt som trækker en del penge lige pt. Og der skal betales regninger og forsikringer og benzin og mad og.. Voksenlivet er sgu ikke altid lige fedt. Men drømme kan man jo altid, ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte plakater til spisestuen