Why be dry? - ny hårserie fra HH simonsen

Kvalitets børster fra Madison Professional

Reklame for Madison Professional

En god hårbørste er alfa omega når man har langt hår. Det er en af, hvis ikke den vigtigste ting, når det kommer til at holde det lange hår under kontrol. En god shampoo og balsam hjælper selvfølgelig også meget, men hvis man kombinere det med en dårlig hårbørste der river og trækker i håret, så kan det altså næsten være lige meget. Håret tager så meget skade af at blive redt, hvis man ikke har en børste der er skånsom mod håret.

Børsterne fra Madison Professional har jeg været glad for et stykke tid – de er rigtig gode til langt hår, men er også blevet testet og godkendt af mændene i min familie, som jeg har foræret et par stykker til.

Der findes 4 børster i serien, soft detangling, boar & nylon medium, boar & nylon large og hyperflex boar. Jeg er glad for alle 4 – de kan noget meget forskelligt, men hvis jeg skal highlighte en som værende min favorit er det helt sikkert hyperflexen, som også er den der skiller sig mest ud i forhold til hvad jeg ellers ejer af hårbørster.

Den er virkelig god når jeg føntørre mit hår eller generelt varme styler det, der er kommer godt med luft en mellem børsterne. Og så er den virkelig skånsom. Til at starte med var jeg næsten i tvivl om den kunne redde mit filterede hår ud, da den er så fleksibel som den er, men det er altså intet problem.

I kan finde listen over forhandlere lige her og ellers forhandles de også ved billigvoks, hvis I er mere til online shopping.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Why be dry? - ny hårserie fra HH simonsen