Få en sund glød med C-serum fra Dermalogica

Nyt tøjstativ fra Ziito

Stativet er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Så har jeg endelig fået mit stativ hjem fra Ziito og fået det samlet! Det har været lidt af en process, men nu er det her og jeg er så glad for det. Lige pt. står det inde på vores ”kontor”, som fungere som vores midlertidige soveværelse indtil vi kommer i gang med at renovere overetagen og jeg synes virkelig at det fungere godt sammen med vores gule kabe væg. Indtil videre har jeg hængt nogle af mine farverige forårs kjoler frem, så de er klar til at tage i brug når vi får et lidt bedre vejr. Det er altså lige til at komme i godt humør af!

På sigt tænker jeg at det skal stå i vores walk-in og fungere som en slags stativ til at planlægge outfits på, så der altid er noget klar til at tage på. Eller måske skal det være i vores entre, så vores gæster har et sted at hænge deres overtøj. Jeg er ikke helt sikker endnu.

Modellen som jeg har fået tilsendt er deres klassiske stativ i vandrør, med hjul og jeg har valgt den i længde 100, da det var det jeg havde plads til i den gamle lejlighed, hvor vi boede da jeg valgte stativet.

Jeg elsker det industrielle look som stativet har – det står i virkelig fin kontrast til resten af vores indretning som er mere feminin og og farverig. Og så er det altså sindsygt rart at stativet har hjul så det er nemt at flytte rundt på, især lige nu hvor vi er midt i en renoverings process og derfor har behov for nemt og hurtigt at kunne flytte rundt på vores møbler.

Hvad synes I om trenden med vandrør i indretningen?

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få en sund glød med C-serum fra Dermalogica