Smukkere hud med vitaminer fra Berthelsen Beauty

Kirsebær drøm fra Hunkemøller

Nattøjet er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

I forbindelse med vores flytning har jeg været ved at rydde ud i min garderobe. Et rimelig omfattende projekt, hvis I skulle være i tvivl. Jeg opdagede også hurtigt hvilke kategorier som jeg har rigelig med tøj i, og hvilke der i den grad trænger til lidt fornyelse. F.eks er kjoler ikke ligefrem en mangelvare i min garderobe og det samme gælder for jakker. Alligevel bliver jeg ved og ved med at købe kjoler og jakker når det jeg i virkeligheden mangler er striktrøjer og bukser. Kender I det?

En anden ting som jeg ejer overraskende lidt af er nattøj. Faktisk havde jeg kun et sæt som var værd at gemme og det er altså al grund jeg behøver for at fare ud og anskaffe mig noget nyt! Så ind på Hunkemøllers hjemmeside gik det og jeg fik hurtigt udvalgt et par favoritter. Kirsebær sættet her vandt, men jeg havde også dette sæt oppe at vende flere gange. Desværre for mig er jeg udstyret med ben der meget sjældent passer helt almindelig onesize længder, så jeg turde simpelthen ikke tage chancen af frygt for at bukserne ville være for korte, men det er virkelig fint synes jeg.

Men shorts er også lækkert og især nu når vi går lidt varmere tider i møde. Desuden er jeg vild med at natskjorten er cropped. Det giver et ret sødt og mere moderne udtryk på en måde. Og så er det fyldt med kirsebær. Hvad mere har man egentlig brug for? Ikke meget, hvis I spørger mig. Det er virkelig blødt og  lækkert at have på og jeg har praktisk talt lavet i det de sidste par uger.

Hvad synes I om sættet?

2 kommentarer

 • Anna Charlotte

  Super sødt sæt – var der natbriller med til? 😉 Tag det med til Bali!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Neeej, det var skidt! Men har heldigvis altid et par ekstra i reserve 😉 Bali siger du, det vidste jeg ikke at vi havde aftalt! Mathias bilder dig vidst alt muligt ind 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukkere hud med vitaminer fra Berthelsen Beauty