Jule giveaway: Vind en limited edition Coco kimono fra Curvy Copenhagen

Smukke perler fra Fauna by Juhl

Smykkerne er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Der er ikke noget der kan fuldende et look som de rigtige smykker, det gør virkelig en verden til forskel i min optik. Nogle smykker som jeg har elsket at style med simple outfits på det sidste er disse fra Fauna by Juhl som jeg har været så heldig at modtage i gave. Det er en helt ny og lille upcoming virksomhed her fra Vejle og det er jeg selvfølgelig så glad for at have mulighed for at støtte op omkring.

Kollektionen hedder Abnormality og er bygget op omkring lyse silhuetter, guld og de unikke barok perler, som alle har et forskelligt look og der findes derfor ikke to ens perler i kollektionen, hvilket jeg synes er super fedt! Der er både store og små perler i kollektionen og som I kan se på billederne nedenfor har jeg en halskæde med en fin mindre perle og en ørering med en større barok perle! Jeg har mikset øreringen med en del forskellige andre øreringe, men min favorit kombination er enten med en lille perle ørestikker eller med en længere guld ørering. Det giver to meget forskellige udtryk men jeg er vild med begge dele og så sætter jeg pris på den alsidighed som smykkerne har.

Halskæden går til nærmest alt i min garderobe og jeg har derfor brugt den nærmest på daglig basis siden jeg modtog den. Den er så fin og simpel og jeg elsker at den er så nem at style da den ikke er så voldsom. Den går med stort set alle mine andre guld smykker men kan også sagtens bruges alene, som her f.eks over en rullekrave.

Hvis I er interesserede i at se nærmere på kollektionen kan den findes både på Facebook og på Fauna by Juhl og hvis I bruger koden Mørk20 får I 20% rabat til og med den 31/12. Så er der plads til lidt ekstra forkælelse til en I holder af eller bare jer selv – det kan man vidst aldrig få for meget af!

 

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule giveaway: Vind en limited edition Coco kimono fra Curvy Copenhagen