Nye hårbørster fra Madison Professional

Ferieklar med nyt badetøj fra Hunkemøller

Bikinien er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Noget som jeg faktisk ikke har snakket ret meget om siden vi bestilte biletterne tilbage i februar er vores sommerferie i år. Vi har valgt at ligge vores sommerferie lidt sent i år for at få det til at passe med skole og arbejde, men nu er tiden snart ved at være inde og på søndag rejser vi altså afsted mod solskins staten Florida. Jeg glæder mig virkelig meget til at komme tilbage til USA og genopleve hele roadtrip følelsen i en ny stat og at jeg denne gang skal dele oplevelsen med min kæreste, gør det bestemt ikke dårligere.

For en gangs skyld er jeg begyndt at pakke i god tid og det er virkelig en befrielse ikke at skulle stresse over det i sidste øjeblik. Jeg har brugt de sidste par dage på at vaske alt vores tøj og lige nu flyder vores spisebord altså med alle de ting som jeg allerede har lagt til side som vi skal have med.

Nu er det jo som sagt solskins staten vi skal besøge, så øverst på pakkelisten står selvfølgelig badetøj og jeg har derfor været ude og få fingerne i lidt nyt til turen. 2 nye bikinier og en badedragt fra Hunkemøller er det blevet til og jeg glæder mig virkelig meget til at tage det i brug på ferien.

Den ene bikini som jeg har modtaget er denne gule sag, som virkelig skriger sommer for mig. Jeg er helt vild med mønstret og de fine ruffle detajler på toppen. Gul har virkelig været min hit farve den her sommer, så jeg blev virkelig glad da jeg så at Hunkemøller havde fået denne fine bikini hjem.

De andre ting må I vente lidt med at se, men jeg regner stærkt med at ligge en masse ferie billeder op på Instagram, så der er i hvert fald rig mulighed for at følge lidt med der.

2 kommentarer

 • Vidste ikke Hunkemøller lavede sådan nogle faverige bikinier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det gør de skam. De laver faktisk ret mange fine 🙂 Fandt også sidste års model hos dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye hårbørster fra Madison Professional