Sidst jeg var i Marokko..

.. Og så stod bloggen stille

hyatt-place-agadir marokko-agadir-2018

Okay, to ting. For det første, lad os lade være at snakke mere om denne måneds udfordring. Det er gået ualmindeligt dårligt og jeg gider faktisk ikke rigtig lave en opfølgning på det. For det andet, jeg har været i Marokko! Ja, det har I ikke hørt ret meget om – medmindre at I følger med Instagram, der har jeg postet en del – men det kommer. Jeg har nemlig en del jeg gerne vil dele med jer fra turen.

Det er allerede to uger siden at jeg kom hjem og jeg er så småt ved at være lige så bleg som da jeg tog afsted igen, så det er jo super. Hvordan jeg nogensinde skal blive rigtig brun, ved jeg virkelig ikke. Jeg har allerede pakket ud, hvilket i sig selv er en præsentation, men nu tænker jeg altså at det også er på tide at jeg tager mig sammen til at skrive lidt herinde igen. Jeg har trods alt savnet det lidt.

Jeg vil egentlig ikke fortælle jer så meget om turen lige nu, men billederne her er fra en af de første aftener hvor vi spiste middag på vores skønne hotel – men det skal I nok høre meget mere om senere på ugen, det var virkelig lækkert! Nu vil jeg få lagt alle mine billeder fra turen over på computeren så jeg kan komme i gang med at redigere dem og skrive et par indlæg til jer. I må have en god aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidst jeg var i Marokko..