Vores ophold på Hyatt place Taghazout bay

Mine Marokko-køb

marokko-koeb-2018

Man kan næsten ikke tage til Marokko uden som minimum at være forbi en enkel souk for at shoppe. Jeg kan i hvert fald ikke, så selvfølgelig måtte vi bruge nogle timer hos den lokale souk i Agadir. Det eneste som jeg på forhånd havde planer om at skulle have med hjem var en stor flettet strandtaske og som I kan se på overstående billede, lykkedes det mig at finde en ret fin en – det synes jeg i hvert fald selv!

Jeg havde også kig på en lille rund flet-taske, men fandt desværre ikke rigtig nogen der levede op til mine forventninger. I stedet fandt jeg en lille fin make-up pung som jeg måtte give omkring 20kr for og en vase som jeg heller ikke kunne stå for. Nogle gange kan sælgerne i souken godt være lidt for frembrusende og nærgående, så det kan være svært at få kigget ordentligt uden at føle sig overrumplet af de marokkanske mænd der står på nakken af en, men vi fandt heldigvis et par ret gode steder hvor de var mere nede på jorden og gav os god mulighed for at kigge rundt inden vi besluttede os.

Udover souken var vi også forbi en lokal ”fabrik” hvor de fremstillede olier og cremer. Det var en ret speciel oplevelse at se hvordan de arbejdede og under hvilke forhold og selvom man godt kan få lidt ondt af menneskerne sådan et sted, så tror jeg bestemt at det var et af de bedre steder at arbejde.

Jeg endte med at købe et par flasker ren argan olie og en lille kaktus olie, som skulle være rigtig god som anti ageing supplement. Den rene argan olie vil jeg primært bruge som hårkur inden badet, ligesom jeg gjorde med den jeg havde fra golden argan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores ophold på Hyatt place Taghazout bay