Et førstehåndsindtryk: Aprils LF beauty boks '18

Et kig i denne måneds goodiebox: april ’18

goodiebox1

To i streg! Det var ikke meningen, men hvis vi skal nå at snakke om april måneds Goodiebox, så skal det vidst snart være. Jeg er igen rimelig positiv over boksen, selvom det ikke er den allerbedste vi har modtaget, så er der helt sikkert nogle lækre ting med! Lad os komme direkte til sagen.

Gosh lumi drops

Boksens første produkt var denne flydende highligther-ting fra gosh i den fineste lyserøde farve. Jeg synes den fungere rigtig fint som en slags blush topper eller på toppen af kindbenene, men det er ikke mit nye yndlings produkt, sådan lige umiddelbart.

Loréal sugar scrub glow grape seed

Denne kom ikke med på billedet, men er altså en scrub til ansigtet, som skulle give fornyet glød til huden. Jeg har endnu ikke taget hul på brevet, men jeg glæder mig til at prøve den. Det er altid rart med en lidt billigere løsning og denne kunne godt være et godt bud.

Lord & berry silhouette lip liner

Lord & berry er et af de mærker jeg sjældent bliver rigtig glad for at se i boksen, men den her er faktisk helt ok. Det er en transparent lipliner som sørger for at læbestiften bliver indenfor læbekanten. Ret smart,

Goodiebox brush cleanser egg

Den her blev jeg ret glad for at se i boksen. Det er en lille cleanser til at rengøre makeup børster på og det er altså ret smart og nemt, så den er helt klart en af mine favorit ting i boksen.

Naobay equilibria face mist toner

En anden favorit i månedens boks er denne face mist fra Naobay, som efter min mening fungere bedst som tonings eller primer spray. Jeg har brugt den meget før makeup og den giver en rigtig god base til makeup’en, men den er også rigtig fin og bruge som et hudpleje step om aftenen inden man går i seng.

Verso face cream with retinol 8

I boksen var også en lille prøve på enten en dagcreme eller natcreme fra Verso, som er et mærke jeg ikke rigtig kender til i forvejen. Jeg fik dagcremen og har endnu ikke taget den i brug, men den har fået gode anmeldelser.

Body shop body yogurt mango

Det sidste produkt som vi fik med i denne omgang var denne body yogurt fra Body shop. Jeg har tidligere haft et par af body shops body butters og de er lige en tand for fede til min smag, men denne er meget mere let i konsistensen, så det er et kæmpe plus og så dufter den virkelig skønt af mango.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et førstehåndsindtryk: Aprils LF beauty boks '18