.. Og så stod bloggen stille

Et førstehåndsindtryk: Aprils LF beauty boks ’18

look-fantastic-boks-april1

Det blev maj lidt hurtigere end jeg havde planlagt, så det blev altså heller ikke den her måned at jeg kom tilbage på sporet med de her beauty boks indlæg. Jeg beklager. Men her er altså et lille kig på aprils look fantastic boks, som jeg har haft et par uger efterhånden og derfor har et nogenlunde solidt førstehåndsindtryk af. Især to produkter i denne måneds boks blev jeg virkelig glad for at se, da det er produkter som jeg længe gerne har ville prøve, så det er jo altid spændende. Lad os kigge på sagerne.

 

Glamglow supermud clearong treatment

første produkt som jeg var så spændt på at prøve var den her maske fra Glamglow, som jeg har hørt virkelig meget om. Mest positivt, men jeg har også læst et par knap så gode anmeldelser, så jeg glædede mig til selv at prøve den. Jeg har brugt den en enkelt gang og den virker til at være ret lækker. Jeg skal selvfølgelig prøve den lidt flere gange før jeg kan give min endelige dom, men min hud var frisk og fin efterfølgende og mine porrer var mindsket en smule.

Pür fully charged mascara

Mascara er en af de ting jeg aldrig bruger mange penge på, så denne ville jeg helt sikkert ikke have prøvet hvis det ikke var for månedens boks. Der findes virkelig mange gode mascaraer til rigtig gode priser derude, så selvom denne gav mine vipper en fin volume, så ville jeg ikke selv bruge mine penge på den.

Emma Hardie Moringa cleansing balm

Det andet produkt som jeg var ekstra glad for at se var denne cleansing balm fra Emma hardie. Igen er det et produkt som jeg har hørt så mange snakke godt om, men det er også et halv dyrt produkt hvilket er grunden til at jeg aldrig har fået den købt. Efter at have brugt Eve lom cleanseren der var med i en boks sidste år, har jeg været helt vild med cleansing balms og olie. Jeg har endnu ikke taget denne i brug, da jeg er ved at opbruge en anden lige nu, men det bliver helt sikkert den næste jeg skal have gang i.

Nuxe Créme fraîche de beauté

I månedens boks var også et produkt fra Nuxe, som sjældent skuffer mig og denne ansigts creme er også rigtig lækker. Det er en meget simpel ansigts creme som trænger hurtigt ind og i det hele taget føles skøn på huden, men det bedste er næsten duften. Den er virkelig lækker.

Dr Botanicals vegan bergamont & poppy seed soap

Denne har jeg stadig til gode at tage i brug. Det er ikke rigtig en type produkt jeg bruger ret meget, men engang elskede jeg sæber med eksefoliering korn i, som denne, så jeg håber at jeg kan genfinde min kærlighed til dem med den her.

Nip+ fab glycolic fix daily cleansing pads

Jeg elsker at bruge produkter med glycerin i for at give huden fornyet glød og disse er super nemme at have med på farten. Jeg har endnu ikke taget dem i brug, men regner med at tage dem med næste gang jeg skal ud og rejse.

look-fantastic-boks-april2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.. Og så stod bloggen stille