Lidt nye produkter fra Ziaja

Weekend ræs

chiquelle-t-shirt-med-perler

Jeg prøver normalt at lade være at pakke mine weekender alt for tæt, men det kan godt være lidt svært når man lider af ”bange for at gå glip af noget”-syndromet. Derfor har vi haft en del på programmet den her weekend, både brætspil, massere rødvin, en tur på Vejlefjord, 70års fødselsdag og familiehygge. Og jeg skal ikke brokke mig, det har været en virkelig dejlig weekend, men lige nu er jeg godt nok træt og hvis det ikke var fordi at klokken kun var lidt over ni, var jeg hoppet på hovedet i seng med det samme.

I stedet har vi lagt os godt til rette i sengen og gjort klar til at se et par afsnit Game of thrones. Den begynder virkelig at være spændende lige nu og jeg synes det er ret svært at få stoppet når vi først er gået i gang, så der går hurtigt serie-søndag i den.

Har I set Game of thrones og i så fald, hvad synes I? Jeg snakkede jo lidt om at jeg ikke var helt solgt pga. al det død, men den har efterhånden fanget mig så meget at jeg gerne vil indrømme at jeg er ret hooked.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nye produkter fra Ziaja