Så hvordan gik det? Opdatering på marts' udfordring

Skønhedsfavoritter fra marts

skoenhedsfavoritter-marts

Det er efterhånden længe siden at jeg sidst delte et par af mine skønhedsfavoritter med jer, faktisk var det helt tilbage i december. Det er ikke fordi at jeg ikke har nogle favoritter lige for tiden, men jeg bruger meget de samme produkter til hverdag og derfor er det ikke altid at jeg føler at jeg har nogle ”nye” ting at dele med jer. Produkterne ovenfor er alle produkter som jeg har elsket de sidste par måneder og som bestemt fortjener lidt omtale herinde.

Tromborg Deluxe face cream moisturizer

Et produkt som jeg har haft i min samling et godt stykke tid er denne creme fra Tromborg, som jeg især elsker at bruge om aftenen inden jeg skal i seng. Den trænger super hurtigt ind og jeg vågner altid med dejlig blød hud når jeg har brugt den. Den dufter skønt af citrus/orange, som jeg er helt vild med!

Simple Hydrating cleansing oil

Jeg købte den her cleansing oil da jeg var i London i november, efter at have hørt op til flere Youtubere snakke om den og jeg elsker den! Jeg har tidligere prøvet en cleansing oil fra Kiko som jeg slet ikke kunne lide, blandt andet pga. den skarpe duft men denne er super mild og fjerner al make-up hurtigt og nemt. Jeg ærgre mig allerede over at jeg ikke kan købe en ny når jeg skal til London igen i juni, men jeg har desværre kun købt håndbagage. Skal helt sikkert se om jeg kan finde den online når jeg løber tør. Ellers må jeg købe et lager i USA til august.

Essence Keep it perfect setting spray

Den her setting spray har jeg hørt meget godt om på youtube og da den ikke kostede mere end 30kr måtte jeg selvfølgelig prøve den. Det tog mig lige et par gange at blive rigtig glad for den, men nu bruger jeg den stort set dagligt. Den forlænger ikke rigtig levetiden på make-uppen men den giver en virkelig fin finish, især hvis man har fået lidt for meget make-up på.

Essence Pure nude highlighter

Endnu et produkt som jeg har hørt folk snakke meget om på Youtube er denne highlighter fra Essence. Jeg blev så glad da vi endelig fik Essence herhjemme, men jeg har desværre ikke kunne finde den her highlighter hverken i Bilka eller i Tyskland, hvor jeg plejer at købe Essence. Jeg endte med at bestille den hjem fra Kosmetik4less og det er jeg så glad for at jeg gjorde. Det er en ret diskret highlighter så den er perfekt til hverdagsbrug og det bedste af det hele er næsten at den kun koster omkring 30kr.

Physicians Formula Butter bronzer

Det her er også et produkt som jeg købte pga. Youtube. Begynder i at se en tendens? Physicians formula har ikke været ret nemt at få fat på herhjemme, men da Cocopanda begyndte at forhandle mærket måtte jeg selvfølgelig prøve den populære bronzer. Det er uden tvivl min favorit og jeg planlægger allerede at skulle have den lidt mørkere version når jeg skal til USA til august. Den er så god!

Blistex Bliss flip læbepomade

Jeg troede ikke umiddelbart at jeg ville blive glad for denne læbepomade, da den minder meget om de runde læbepomader fra Eos, som jeg ærlig talt synes er helt elendige. Men denne er heldigvis meget, meget bedre og jeg er så glad for at jeg endelig har fundet en læbepomade som jeg kan lide, som er nem at smide på og have med i tasken.

The Ordinary Niacinamide 10% + zinc 1%

Jeg har efterhånden prøvet en del produkter fra The Ordinary og deres Niacinamide er uden tvivl et af mine favorit produkter. Jeg bruger den som en slags serum under min natcreme og den hjælper virkelig med at holde min hud fin og ren. Hvis jeg slår ud i perioder bruger jeg den sammen med T-zone peelingen fra Pudderdåserne og så kan jeg være sikker på at have fin hud igen indenfor et par dage. Virkelig et lækkert produkt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så hvordan gik det? Opdatering på marts' udfordring