April ønsker

Så hvordan gik det? Opdatering på marts’ udfordring

opdatering no buy

Marts er bare fløjet afsted og det er allerede blevet tid til at kigge lidt på hvordan det er gået med min lille no buy udfordring. Og helt ærlig, så har det virkelig været nemt for mig den her gang synes jeg. Jeg har næsten ikke skænket det en tanke da jeg hverken har været ret meget ude på gågaden eller browset netbutikker.

Faktisk faldt jeg i en enkelt dag da jeg var til kundeaften i min lokale Decorate med en veninde og faldt over en makeup pung som jeg virkelig gerne ville have. Den kostede 40kr og jeg har ledt efter en god stor makeup pung længe, så jeg valgte at købe den på trods af min no buy. Det fortrød jeg ikke da der blev trukket lod om alle der havde købt noget på aftenen og jeg vandt nogle virkelig fine plakater fra Paper Collective. Det var en ret god handel, vil jeg sige.

Derudover har jeg kun været rigtig udfordret en dag hvor jeg var i genbrugsbutikker med min mor og lillebror og faldt over et par ting, som jeg nok havde købt, hvis det ikke var for min no buy. Men det var ikke ting, som jeg ikke kunne leve uden og det gør mig ikke noget, ikke at eje dem nu, så det er jo fint nok.

Det er dejligt nok at min no buy er ovre nu og jeg igen kan få lov at købe lidt nye ting, men fremadrettet tror jeg at jeg vil blive bedre til at holde mig til low-buy og virkelig tænke over tingene, inden jeg bare køber dem. Det tror jeg er meget sundt.

Aprils udfordring er allerede igen og jeg glæder mig meget til den her måned! Så stay tuned de næste par dage, hvor jeg skriver mere om hvordan jeg vil udfordre mig selv den næste måned. Har I nogle gæt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April ønsker