Skønhedsfavoritter fra marts

Om en uge..

outfit-sort-mesh-coated-jeans6outfit-sort-mesh-coated-jeans3outfit-sort-mesh-coated-jeans7outfit-sort-mesh-coated-jeans1outfit-sort-mesh-coated-jeans5outfit-sort-mesh-coated-jeans4outfit-sort-mesh-coated-jeans2

Only mesh top, Vero moda jeans, YRU sandaler, &other stories taske, mormors gamle halskæde

.. Sidder jeg i Agadir, Marokko og nyder solen og varmen, forhåbentlig med en drinks i hånden og i godt selskab! Sidst jeg var i Marokko havde jeg fornøjelsen af at have 2 af mine rigtig gode veninder med, Jenni og Joanna, men denne gang tager jeg mere eller mindre afsted alene, da jeg kun kender et par stykker af de andre en lille smule.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Agadir igen – det er virkelig en fin turist by, så jeg glæder mig til at opleve lidt mere af byen denne gang. Der er i hvert fald lidt af hvert på programmet, så det skal nok blive rigtig godt. Måske skriver jeg en lille mini guide når vi kommer hjem, hvem ved..

Og så glæder jeg mig selvfølgelig til lidt flere fridage fra arbejdet. Jeg synes det var lidt hårdt at komme tilbage på arbejdet igår efter påsken, men sådan er det vidst altid efter en ferie. Nu krydser jeg bare fingre for at jeg kan nå at få bare lidt kulør på de 4 dage vi er afsted.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsfavoritter fra marts