Nyt køb: Zoeva matte palette

En lille udfordring til mig selv: April ’18

udfordring-april

En ny måned betyder selvfølgelig en ny udfordring og i denne måned står den i bloggens tegn og jeg tror at det bliver en svær en den her gang. Jeg vil nemlig forsøge at udgive et nyt indlæg herinde hver dag i april, og indtil videre går det jo fint men jeg er lidt spændt på om jeg har nok materiale og om jeg kan finde tiden til det. I næste uge rejser jeg jo som sagt til Marokko og jeg håber lidt at kunne planlægge et par indlæg på forhånd så jeg ikke skal skrive hver dag dernede fra, men nu må vi se.

Sidste år startede jeg året ud med at sætte mig for at udgive et indlæg hver dag og det lykkedes faktisk helt frem til min computer gik i stykker i marts eller april, så mon ikke at jeg kan klare en enkelt måned igen?

Jeg har i hvert fald tænkt mig at prøve.

Hvad tænker I om månedens udfordring? Jeg tænker at en af de sværeste ting bliver, ikke at gå for meget på kompromis med det indhold som jeg ligger op og stadig holde kvaliteten selvom det er mange indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt køb: Zoeva matte palette