Status på marts '18

April ønsker

april-oensker

Stine A girl power vedhæng, Anastasia Subculture palette, Missguided nederdel, Pixi glow tonic

Undskyld mig beautybay, men kunne I ikke lige sætte den der subculture palette ned i pris igen? Nu regnede jeg jo lige med at jeg ville købe den i dag, når min no buy officielt er slut. Det er simpelthen for dårligt, men så må jeg jo finde noget andet at drømme om i april måned. Jeg køber den i hvert fald ikke til fuld pris nu, det er helt sikkert..

Faktisk så er der overraskende få ting som jeg rigtig ønsker mig lige for tiden og derfor er det heller ikke ret mange ting der kom med på denne måneds ønskeliste. Egentlig ønsker jeg bare lidt nyt pænt sommertøj og der er jeg især faldet for den her gule nederdel som jeg tænker bliver perfekt når jeg får lidt mere kulør! Vedhænget fra Stina A har jeg været vild med siden jeg først så det og det er derfor også en af de ting som jeg virkelig overvejer at anskaffe mig!

Derudover er der selvfølgelig subculture paletten. Jeg vil virkelig gerne have den, men.. Og så løber jeg meget snart tør fra min Pixi glow tonic og den er jeg altså vild med, så skal helt sikkert have en ny. Men jeg overvejer lidt at vente med at købe den igen til vi skal til usa, for der er prisen altså en lidt anden.

Ønsker I jer noget bestemt i april måned?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på marts '18