Hvad jeg troede jeg ville købe, når min no buy er ovre på søndag..

Tomme produkter #5

tomme produkter

Det er endnu engang blevet tid til at kigge lidt på mit beauty-skrald og denne gang har jeg altså samlet en god stak produkter til jer. Hvis jeg selv skal sige det, så går det faktisk ret godt det der med at få brugt produkter op og jeg prøver virkelig at lade være at tage hul på for mange forskellige ting samtidig, men det kan altså godt være lidt svært når jeg hele tiden anmelder og tester ting herinde. Men lad os kigge nærmere på denne omgang tomme produkter

 

Ziaja Goats milk moisturising day cream

Det er faktisk den anden af de her dagcremer som jeg færdiggøre og det siger jo ikke så lidt. Jeg skal være ærlig at indrømme at min kæreste hjælper mig lidt med dem her, da det er en af hans favorit dagcremer, så jeg kan altså ikke tage hele æren selv, men det er virkelig en god dagcreme som giver massere fugt.

Vil jeg købe den igen? Ja, den er super billig og virkelig god.

Catrice lashes to kill mascara

Det her har været min to-go mascara længe og jeg har allerede gang i endnu en tube. Den er super billig og giver både god volume og længde til mine vipper. Jeg har det sidste stykke tid fundet en del andre mascaraer som jeg også elsker, men denne er og bliver en favorit.

Vil jeg købe den igen? Ja, helt sikkert.

Toni&guy glamour firm hold hairspray

Det er ikke meget hårspray jeg bruger og derfor tager det selvfølgelig ret lang tid at komme igennem en normal størrelse hårspray, så det er altså virkelig rart at have de her små rejsestørrelser. Det er en fin hårspray, men ikke noget ud over det sædvanlige.

Vil jeg købe den igen? Jeg har allerede et par back ups stående, men ellers ville jeg nok ikke.

Toni&guy cleanse dry shampoo

Tørshampoo er til gengæld noget som jeg er stor forbruger af og jeg elsker denne fra Toni&guy. Duften er virkelig neutral hvilket jeg elsker og så sørger den for at mit hår ser frisk og rent ud.

Vil jeg købe den igen? Ja.

Pudderdåserne musthave T-zone peeling

Det gør mig lidt trist hver gang jeg har færdiggjort sådan en fætter her, for det er virkelig et produkt som jeg altid har en min samling og derfor er nød til at købe igen med det samme jeg løber tør. Hvis I har problemer med uren hud, så er denne et must. Jeg kan ikke undvære den.

Vil jeg købe den igen? Ja, uden tvivl.

Orofluido beauty elixir

Vi ved allesammen hvor meget jeg elsker en god olie og denne har jeg været rigtig glad for. Denne har været en gammel favorit sammen med den populære olie fra Moroccanoil længe og selvom jeg virkelig nyder duften på den her, så tror jeg at jeg er kommet frem til at den fra Moroccanoil er min favorit af de to.

Vil jeg købe den igen? Måske, men ikke lige nu.

Poshé super fast drying topcoat

Det er begyndt at tage lidt længere tid for mig at komme igennem topcoats, efter at jeg stort set er stoppet med at gå med neglelak, men denne fra Poshé er og bliver en favorit. Den er super hurtigt tørrende og så koster den ikke alverden.

Vil jeg købe den igen? Ja, hvis jeg begynder at gå meget med neglelak igen.

Briogeo don’t despair, repair deep conditioning mask

Jeg fik denne hårmaske i en Look Fantastic boks for længe siden, men der gik lidt længe inden jeg fik taget den i brug. Og det var super ærgerligt for den er sindsygt god! Lidt til den dyre side, men virkelig et lækkert produkt, som har givet mig lyst til at prøve meget mere fra Briogeo.

Vil jeg købe den igen? Ja.

Loreal nude magique cushion foundation 07

Den her foundation var min favorit i sommers og jeg købte da også et mindre lager da jeg fandt den på udsalg i italien. Den er virkelig let og derfor perfekt til sommer. Efter at jeg har færdiggjort denne har jeg ikke taget hul på en af de andre endnu, men det vil jeg gøre så snart vejret bliver lidt varmere.

Vil jeg købe den igen? Det har jeg allerede gjort.

Redken all soft silk fuel

Gammel kærlighed ruster som bekendt aldrig og Redken er virkelig en gammel favorit hos mig. Jeg har haft en håndfuld af de her små intense hårkurer liggende et stykke tid og nu har jeg altså endelig fået brugt dem op. Mit hår er virkelig silkeblødt efter at jeg har brugt dem, så de er perfekte til specielle lejligheder.

Vil jeg købe den igen? Måske, hvis jeg finder dem på tilbud.

Ingredien mega moisture treatment

En anden hårkur som jeg har brugt oftere, er denne fra Ingredien. Det var virkelig en skøn hårkur som jeg har nydt at bruge. Jeg kunne med det samme mærke forskel når jeg ikke lige havde brugt den, så det siger en del. Den giver virkelig lækkert blødt hår!

Vil jeg købe den igen? Ja.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg troede jeg ville købe, når min no buy er ovre på søndag..