Marts ønsker

Så hvordan gik det? Opdatering på februars udfordring

Opdatering månedens udfordring sælg ud

Halløjsa allesammen. Så er det officielt forår, februar er ovre og det er selvfølgelig blevet tid til at snakke lidt om sidste måneds udfordring, som var ”sorter og sælg ud”.

Jeg vil starte med at sige, at det var et lidt større projekt end jeg havde forestillet mig. Det fik jeg i hvert fald gjort det til, for hvis jeg alligevel skulle gøre det, kunne jeg ligeså godt gøre det ordentlig. Jeg brugte derfor hurtigt de første par uger af februar på hele sorterings-delen af udfordringen og hold nu op. Jeg har virkelig, virkelig sorteret meget fra i min garderobe. Over 100 ting vil jeg gætte på og umiddelbart lyder det af meget og det så også ud af ret meget da jeg samlede det hele på spisebordet, men det virker ikke så voldsomt når man kigger i min garderobe.

Der er helt sikkert kommet mere luft og det er skønt, men jeg har stadig beholdt nogle ting, som jeg havde lidt svært ved at skille mig af med, selvom jeg reelt ikke har brugt dem i lang tid. De ryger hvis jeg stadig ikke har brugt dem til sommer, har jeg lovet mig selv.

Den største udfordring var helt sikkert at få taget billederne af alt tøjet mens der var lyst, for februar har været en ret travl måned, hvor vi har haft mange planer. Derfor blev det også først i midten af måneden at jeg fik sat de første ting til salg. 36 ting har jeg sat til salg indtil videre, så jeg mangler stadig en del der skal tages billeder af og ligges op, men det bliver gjort løbende den næste måned. Jeg nåede mit mål om at sætte minimum 28 ting til salg, så det er jeg godt tilfreds med. Jeg har kun solgt 2 ting indtil videre, men der kommer løbende beskeder fra folk der er interesserede og har lidt ekstra spørgsmål, så er sikker på at jeg nok skal få solgt meget af det.

Derudover er jeg virkelig blevet hooked på Tradono igen. Det er super nemt og brugervenligt og jeg føler at jeg får meget mere response på de ting jeg ligger op der, end jeg gør på f.eks facebook eller trendsales.

Jeg tænker lidt på at prøve deres premium medlemskab det næste stykke tid, for hvis jeg skal være helt ærlig, så er en måned ikke rigtig nok tid for mig, til at kunne få rigtig styr på min garderobe, så det næste halve års tid tror jeg at jeg vil dedikere mere tid til at få solgt ud. Jeg skal selvfølgelig nok give jer en opdatering på hvordan det er gået, når vi kommer lidt tættere på sommer, men so far, so good.

4 kommentarer

 • Så hyggeligt at følge med på opdatering.Synes du skal lægge dine tjente penge i London sparegrisen 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicklas Pape

  Hej Katrine

  Fedt, at du giver Tradono et skud :). Jeg er meget spændt på at høre, hvad du synes om vores Premium-abonnement!

  Vh Nicklas fra Tradono

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Tak for din besked!
   Selvfølgelig, jeg er rigtig glad for app’en så mon ikke at det bliver en succes. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marts ønsker