Status på februar '18

Marts ønsker

Marts ønsker

New wave optic væglampe, H&M trenchcoat, Nikkor 24mm 1.8 objektiv, Nikon D7200 hus, Broste copenhagen vase, Jouer adore blush

Så blev det marts og selvom at jeg teasede lidt for en no buy i gårsdagens indlæg, så betyder det ikke at jeg ikke har nogle ønsker. Jeg er især virkelig hooked på at skifte mit kamera ud og lige nu har jeg et kig på D7200 og så vil jeg gerne supplere op med et 24mm objektiv. Det er en halv dyr fornøjelse, så det bliver ikke lige nu, men det er okay at drømme lidt, ikke?

Derudover har jeg forelsket mig i den grønne trenchcoat fra H&M, som virkelig har den fineste farve. Jeg elsker trenchcoats, så det ville være lækkert at have en i en lidt anderledes farve i garderoben.

Jouer blushen i Adore har jeg hørt så meget godt om og nu hvor jeg har ødelagt min nye jouer blush, føler jeg at det ville være ok at købe et nyt produkt fra mærket. Sådan et lille plaster på såret.

Hvad går I rundt og ønsker jer lige for tiden? Og har I nogle gode anbefalinger til kamera eller objektiver, som jeg ikke kan undvære, så smid dem endelig i kommentarfeltet. Kan godt bruge lidt inspiration før jeg reelt går ud og køber nyt.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på februar '18