Min mening om Prism paletten fra Anastasia

Lækker kropspleje fra Meraki

Meraki stori kropspleje

Produkterne er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg har haft fornøjelsen af at teste lidt lækker kropspleje fra Meraki det sidste stykke tid og er nu endelig klar til at dele mine tanker om produkterne med jer. Produkterne jeg har prøvet er fra Stori, som er en forholdvis ny dansk hjemmeside med fokus på lækre livstilsprodukter. Lige nu forhandler de Meraki og Nicolas Vahe som begge er mærker jeg elsker. Især Meraki er et mærke som jeg stort set kun har haft positive oplevelser med og denne gang har jeg altså fået lov at teste deres håndsæbe, flydende håndsæbe, håndcreme og den sødeste lille ansigtsbørste.

Både den flydende håndsæbe og håndcremen er fra Cotton haze serien, som har en virkelig frisk og ren duft, som jeg er helt vild med. Sæben udtørre ikke mine hænder og cremen trænger hurtigt ind uden at efterlade hænderne fedtede – og vigtigst af alt, så holder den dem bløde i flere timer på trods af håndvask og kulde.

Den anden håndsæbe har jeg kun prøvet et par gange, men den virker rigtig lækker. Jeg fortrækker flydende sæbe, men jeg elsker udtrykket en fast sæbe giver og denne her pynter jo virkelig på badeværelset. Den indeholder grøn tang som er blid mod huden og ikke udtørre hænderne.

Det sidste produkt er den lille ansigtsbørste som har en mild eksfolierende effekt på huden. Jeg er blevet hel vild med tørbørstning efter at jeg modtog tørbørsten fra coolcare i starten af året, så det er virkelig fedt at have en lille en til ansigtet nu. Jeg har været ret god til at bruge dem begge og jeg synes hurtigt at man kan se resultater, så jeg overvejer faktisk lidt at lave en lille tørbørstnings-udfordring, hvor jeg vil bruge dem begge hver dag. Det kunne være ret sjovt at se hvor meget man kunne få ud af det – indtil videre er jeg i hvert fald positiv over den her lille fætter.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening om Prism paletten fra Anastasia