Et førstehåndsindtryk: marts' LF beauty boks

Hvad jeg troede jeg ville købe, når min no buy er ovre på søndag..

outfit-simpelt-blazer-skjorte1outfit-simpelt-blazer-skjorte4outfit-simpelt-blazer-skjorte3outfit-simpelt-blazer-skjorte5outfit-simpelt-blazer-skjorte2

Tamaris støvler, Noisy may jeans, H&M trend skjorte, H&M blazer, Daniel Wellington ur, Gina Tricot bælte

Det var egentlig meningen at jeg ville skrive et lille indlæg om hvilke ting som jeg overvejer at købe når min no buy er ovre i dag, men så gik det op for mig at jeg kun havde gemt et enkelt produkt i den mappe jeg havde lavet til formålet i starten af måneden. Jeg havde helt sikkert forventet at jeg ville have proppet den med produkter og fint tøj når måneden var ved at være ovre, men jeg har åbenbart ikke været så fristet, som jeg havde troet jeg ville blive.

Det ene produkt som jeg har gemt er Amrezy highlighteren og hvis jeg skal være ærlig, så er jeg lidt gået væk fra at ville eje den igen. Det er et super smukt produkt, men for de penge føler jeg samtidig at jeg kan få mange andre lækre ting, så jeg tror jeg vælger at droppe det.

Til gengæld opdagede jeg lige at Subculture paletten er tilbage på lager på Beautybay til en ret god pris, så den overvejer jeg virkelig at købe. Som I måske har læst, så er jeg blevet virkelig glad for Prism paletten, så kunne virkelig godt tænke mig at prøve kræfter med Subculture også.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et førstehåndsindtryk: marts' LF beauty boks