Tomme produkter #5

Godmorgen

cph studio hotel

.. Og glædelig påske ferie, eller hvad man nu siger. Jeg har godt nok set frem til at skulle have et par fridage efter et par hektiske uger på arbejdet, så det er virkelig tiltrængt. I dag har vi ikke voldsomt meget på programmet ud over at færdiggøre vores forårs rengøring. Det er virkelig rart at få gjort lejligheden ren fra top til tå og samtidig har jeg haft mulighed for at rydde op og rydde ud i nogle ting. Nogle gange skal jeg virkelig tage mig sammen og lade være at gemme alt muligt som jeg ikke bruger bare fordi ”hvad nu hvis..”. Det er vidst noget jeg har fra min mor, haha.. Selvom jeg er lidt et rodehoved, så elsker jeg orden og fungere helt klart bedst hvis der er rent og ryddelig omkring mig, hvilket er lidt paradoksalt.

Hvad har I af planer for påsken? Vi skal til lidt forskelligt familie tam tam hos Ts familie og derudover regner jeg bare med at vi skal slappe af og nyde hinandens selskab. Det er slet ikke så dumt.

2 kommentarer

 • Tina

  God formiddag søde,
  jeg skal også rydde op i alle mine gemmer og skaffe mig af med alt overflødigt.
  Og så skal vi hygge med hinanden og dyrene og spise god påskemad.
  Lige nu er hestene ude inden der kommer for meget sne, så skal de ind i varmen igen.
  Vi andre bliver nok mest inden døre og hygger:-)
  Du ønskes en dejlig påske med oprydning og tam tam:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det lyder som om at I går en rigtig hyggelig påske i møde! Det føles simpelthen så godt at få ryddet ud en gang i mellem, så det sætter jeg virkelig pris på 🙂
   Du må have en skøn påske med dine kære <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomme produkter #5