Så hvordan gik det? Opdatering på februars udfordring

Frustrationer og glæde

outfit-blomstret-bluse2

outfit-odense-blomstret-bluse

outfit-blomstret-bluse1

outfit-odense-blomstret-bluse1

outfit-blomstret-bluse3

H&M bluse, Vero moda jeans, Daniel wellington ur, Tamaris støvler

Den anden dag modtog jeg en mail fra feriekonto om at jeg havde ferie der skulle bruges eller udbetales inden første maj. Jeg var 110 procent sikker på at jeg havde brugt alt min ferie og havde endda valgt at holde en uges ekstra selvbetalt ferie i sommers for at kunne tage på roadtrip i Italien, så det kom lidt bag på mig. Men den var god nok og det var ikke ligefrem småpenge som jeg havde til gode, jeg havde simpelthen bare overset at jeg havde feriepenge fra flere forskellige. Spørg mig ikke hvordan, men det var bestemt en glædelig overraskelse.

Hvad der overhovedet ikke var en glædelig overraskelse eller oplevelse var turen på sygehuset i dag, hvor jeg skulle have lavet en ultralyds scanning af min fod. Jeg har haft problemer med den i rimelig lang tid efterhånden og selvom jeg allerede går til fysioterapeut og ved at det er noget senebetændelse, var det rart lige at få afklaret hvor slemt det stod til. Og det var rart at få afklaret, men det var så også det eneste rare ved den oplevelse. Jeg fik svar og råd der pegede i alle retninger og var totalt modsigende med det, som jeg har rettet mig efter hos fysioterapeuten og endte med at gå derfra virkelig frustreret over situationen og hvor lidt jeg reelt kan gøre for at min fod skal få det bedre igen.

Så nu er jeg glad, men virkelig frustreret. Og jeg prøver virkelig at fokusere al min energi i de der ekstra penge, som jeg lige pludselig har til rådighed og bare være glad. Jeg prøver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så hvordan gik det? Opdatering på februars udfordring