10 ting I ikke vidste om mig #7

Et førstehåndsindtryk: marts’ LF beauty boks

lf-beauty-boks-marts

Jeg føler at jeg generelt er kommet lidt bagud med de her beauty boks indlæg de sidste par gange, så det beklager jeg altså. Jeg ville foretrække at Look Fantastic og Goodiebox kom lidt mere spredt men tiden er bare løbet fra mig og Marts Goodiebox er netop kommet ind af døren, så det indlæg regner jeg med at have oppe inden ugen er omme. Anyway, tilbage til hvad det her indlæg egentlig skal handle om – nemlig marts måneds Look Fantastic boks, som jeg må indrømme at jeg er virkelig begejstret for. Det føles som om at mine bønder endelig er blevet hørt, der er nemlig et par gode full size produkter med denne gang og jeg kunne ikke være gladere.

 

Skimono Foot mask

Første produkt som var med i månedens boks var denne fod-sheet mask fra Skimono, som fungere som en slags sok man tager på og lader blive et kvarters tid før man tager den af igen. Jeg elsker virkelig en god maske, men jeg har stadig tilgode at prøve en til fødderne, selvom der vidst var en med i en boks for ikke så længe siden.

Omorovicza Balancing moisturiser

Dette produkt fra Omorovicza er uden tvivl det i boksen som jeg blev mest begejstret for. Det er en full size ansigts creme som altså har en rimelig høj værdi, så det synes jeg er super fedt at se i boksen. Vi har tidligere fået en cleanser fra mærket og den har jeg faktisk næsten brugt op. Duften var ikke min favorit, men jeg håber denne falder mere i min smag. Jeg har ikke prøvet den endnu, da jeg virkelig prøver at færdiggøre produkter før jeg tager hul på nogle nye.

Renu Advanced Anti-ageing flash relax mask

Jeg er en sucker for en god ansigts maske, så sådan en er altid velkommen. Denne har både anti age egenskaber og skulle hjælpe med at give huden glød og det lyder jo meget godt.

Skinchemists Rose quartz lip plump

Lip plumpers er ikke det som jeg har mest af i min samling, men jeg ejer en fra New cid, som har været en favorit længe, så jeg blev ret glad da jeg så denne i boksen. Den virker ikke ret ubehagelig på læberne, som nogle lip plumpers, men den efterlader dem med et rigtig fint glossy look. Om den giver den helt store plumping effekt, ved jeg ikke, men det er en ganske udemærket lipgloss.

Stylondon oval face brush

Jeg har tidligere testet og skrevet om et sæt ovale børster fra Technique Pro og hvis jeg skal være helt ærlig så blev de aldrig rigtig et kæmpe hit, selvom jeg brugte nogle af børster en del til at starte med. Mine forventninger til denne er derfor heller ikke så høje og den virker ret kompakt i det, hvilket jeg ikke er så vild med.

Doucce Freematic eyeshadow duo i farvene 78 kate og 81 tenley

De her øjenskygger er virkelig en gimmick for mig. De er latterligt små og låget glider hele tiden af. Derudover er farvene virkelig basic og heller ikke af nogen særlig god kvalitet – de er virkelig chunky når man swatcher dem og jeg har svært ved at se at jeg skal blive glade for dem, så de ryger nok videre til en der måske kan få lidt mere glæde af dem end jeg har.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting I ikke vidste om mig #7