Frustrationer og glæde

En lille udfordring til mig selv: Marts ’18

no spend udfordring no buy marts

Som jeg teasede lidt for i slutningen af februar, så overvejede jeg en no buy udfordring til marts, så det prøver vi selvfølgelig. Det er ikke fordi at jeg laver voldsom meget impuls shopping, men nogle gange er det alligevel meget rart at prøve at overholde en no buy. Jeg har gjort det en enkelt gang før og hvis jeg skal være ærlig, så var det en virkelig lang måned. Det er lidt som om at der er mange flere ting som man gerne vil have, når man ikke må. Kender I det?

Men altså, min no buy er selvfølgelig allerede godt i gang eftersom vi skriver den 10. i kalenderen i dag og jeg har allerede haft en enkelt udfordring. Jeg skal i hvert fald ikke besøge flere genbrugs butikker den næste måned, tror jeg.

Den helt store grund til at jeg gerne vil lave no buy i den her måned er selvfølgelig at jeg spare op til årets sommerferie, hvor jeg allerede nu forudser at jeg kommer til at gøre en hel del shopping. Vi skal nemlig til USA og jeg glæder mig sindsygt meget. Jeg var jo på roadtrip på vestkysten med en veninde forrige år og det er helt klart en af de aller fedeste oplevelser jeg har haft, så jeg glæder mig virkelig meget til at opleve en anden side af USA med T – denne gang går turen nemlig til Florida, som byder på væsentlig mere sol og ferie og lidt færre større aktraktioner og nationalparker. Men hit me endelig, hvis I har nogle gode tips til solskinsstaten.

Tilbage til min no buy, så tænker jeg at den største udfordring bliver online, så jeg vil så vidt muligt forsøge at holde mig lidt fra at tjekke alt for mange hjemmesider, hvor jeg kan blive fristet. Og så skal jeg som sagt ikke i genbrug, der er udfordringen jo at man er nød til at slå til med det samme hvis der er noget man gerne vil have, så det er nok bedre slet ikke at blive fristet i første omgang.

Har I nogensinde overholdt en no buy eller kunne I finde på at prøve det?

6 kommentarer

 • Det er helt sikkert noget, jeg vil overveje at prøve, da jeg simpelthen alt for nemt bliver fristet og ofte ender med at bruge pengene hurtigere, end de kommer ind 🙂

  Men hvor lyder det bare fedt med USA – jeg vil også vildt gerne derovre igen engang (læste et semester derovre i 2012). Og så forstår jeg virkelig også godt, at der skal spares nogle penge sammen, for det er da klart sjovere, når man kan gå shop amok på sådan en tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, det kender jeg godt. Jeg synes dog at jeg er blevet meget bedre efter at jeg ikke arbejder i tøj butik længere, men derfor er det stadig meget rart lige at gøre en gang i mellem 🙂
   Åh, ja. jeg glæder mig også bare så sindsygt meget. Lyder virkelig fedt at du har læst derovre 🙂
   Jeg synes også at det er meget sjovere at shoppe amok en gang i mellem på en ferie f.eks end at gå og klatte sine penge væk hele tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh ja, jeg købte også ALT for mange sko, da jeg arbejde i Bianco 😀
   Det var også en super fed oplevelse 🙂
   Og ja, helt enig. Det er super rart at kunne gå lidt crazy engang imellem i stedet for bare at købe lidt her og der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Haha, ja, man bliver virkelig hurtigt arbejdsskadet :p
   Ja præcis. Det er altså rart nok synes jeg og så føler man også at man får meget mere ud af pengene og besværet ved at spare op.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det største problem ved en no buy er, at alle de fine ting VÆLTER frem i butikkerne, når man har truffet beslutningen. Har derfor overvejet at indføre en no buy, næste gang jeg er på udkig efter noget specielt, bare for at snyde skæbnen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, jeg er helt enig! Kan lede efter noget i 100 år og så snart jeg har besluttet mig for at jeg ikke må købe noget, så kommer alle de gode ting frem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frustrationer og glæde