En lille udfordring til mig selv: Marts '18

Ansigtsscrub fra Ecooking

ansigtsscrub-ecooking-billigvoks

Produktet er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Det er længe siden at jeg sidst har brugt en ansigts scrub med slibekorn i. Virkelig længe siden. Jeg vælger stort set altid kemiske peelinger efterhånden, da de er blidere mod min hud og ikke tørre den ud på samme måde som ”fysiske” peelinger kan. Jeg var dog alligevel nysgerrig på at prøve denne fra Ecooking da Billigvoks tilbød mig at prøve den, så jeg slog selvfølgelig til og sagde ja tak.

Og det er jeg så glad for at jeg gjorde, for alle mine fordomme om hårde slibekorns peelinger er blevet manet i jorden efter at jeg har brugt den her de sidste par uger. Konsistensen er meget balm agtig og de små slibekorn er så blide at man nærmest bliver i tvivl om de virker, men det gør de. Jeg har brugt den 2 gange om ugen de sidste par uger og min hud stråler virkelig efter brug. Ikke nok med at den fjerner de døde hudceller, så holder den også huden blød da den er lavet på sheabutter og mandelolie.

Jeg er virkelig blevet hooked på at prøve flere produkter fra Ecooking, så hvis I har nogle anbefalinger må I endelig smide dem i kommentarfeltet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille udfordring til mig selv: Marts '18