Et kig i denne måneds goodiebox: februar '18

Status på februar ’18

Jouer citrine highlighter status

1. Der er tilsyneladende ingen der er interesseret i produkterne fra OGX.. De er ellers gode

2. .. Det samme er den her highligther fra Jouer. Ved I hvad den også er? Ødelagt. Men jeg nåede da at tage et billede, og for en blogger er det vel det vigtigste…

3. Stort set alle mine planter har besluttet sig for at dø.

4. Efter en måned uden søde sager, besluttede jeg mig for at bage en lækker banan kage. Jeg plejer at tage den lidt på gefühl, men er åbenbart ret rusten, så der kom ingen sukker i.

5. .. Jeg ved ikke hvad jeg er mest irriteret over. At jeg glemte sukkeret, eller det fact at alle bedre kunne lide den uden.

6. Jeg har altså også fået ubehageligt få fastelavnsboller i år. 3 styks er det blevet til.

7. Jeg tænker lidt på at lave no buy i marts og min første indskydelse er at jeg skal skynde mig at købe en hel masse, inden i morgen.. Er ikke helt sikker på at det er sådan en effektiv no buy fungere.

8. .. Apropos no buy, så har jeg fundet et nyt kamera og objektiv som jeg ikke kan undvære. Eller.. Sådan føles det i hvert fald og så er det altså lidt tortur ikke at kunne købe det.

9. Nå ja, og så har jeg bestilt biletter til London igen. Jeg elsker den by.

10. Ellers er mit liv ret kedeligt, sååå..

2 kommentarer

 • Jeg har også fået alt for få fastelavnsboller i år. De er desværre ikke så lette af opstøve her i Amsterdam, og så er jeg bare elendig til at bage. Håber på stadig at kunne finde nogen på min tur til Danmark i slutningen af måneden (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Åh, jeg synes allerede at de er ved at forsvinde fra butikkerne! Men satser også på at jeg som minimum kan nå at få en mere i år.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i denne måneds goodiebox: februar '18