Forårs nyheder fra Søstrene grene

Huile Prodigieuse fra Nuxe: den franske vidunder olie

Nuxe Hulie prodigieuse oil

Produktet er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Olie er en ting som jeg på ingen måde kan undvære i min beauty rutine. Jeg bruger det både på min krop, i ansigtet og i håret og jeg kan slet ikke forestille mig at skulle undvære de gyldne dråber. Hvis der er en olie som jeg i den grad har hørt meget godt om, så er det Huile Prodigieuse fra Nuxe, som de fleste beskriver som lidt af et vidunder middel.

Jeg har allerede prøvet udgaven med shimmer som er den helt perfekte sommer body-oil, da den giver huden det fineste shine og glød, som virkelig er lækkert når solen står højt. Den normale udgave havde jeg dog stadig til gode at prøve og selvom forskellen på de to kun ligger i shimmeret, så synes jeg alligevel at jeg ville skrive et par ord om den originale olie herinde.

Den kan nemlig lidt af hvert, den franske natur olie, men min foretrukne anvendelse er altså stadig til kroppen, hvor jeg virkelig synes at den gør underværker. Den tørre så hurtigt ind at man kan blive helt i tvivl om det reelt er en olie, men den efterlader altså huden virkelig lækker og blød og så er det i min optik kun et plus at den ikke fedter ligeså meget som mange af mine andre krops olier. Jeg bruger den også i ansigtet som et ekstra step under min natcreme, på de dage hvor jeg synes at jeg trænger til lidt ekstra fugt og det kan virkelig ses på min hud her i vinteren hvor jeg bøvler lidt mere med tør hud.

Til håret er den dog ikke min favorit. Modsat på huden, så trænger den slet ikke ind, men ligger sig som et ekstra lag uden på håret og det giver altså et lidt fedtet look til mine lokker, så jeg vil ikke umiddelbart anbefale den som klassisk hårolie. Til gengæld så har jeg brugt den i mine spidser en times tid inden jeg vasker hår, som en hårmaske og til det er den fantastisk. Det er lidt samme koncept som jeg brugte med denne her olie, som jeg desværre er løbet tør for.

Så lever den op til mine forventninger? Uden tvivl. Det er en olie som kan virkelig mange forskellige ting, og hvis man som jeg, elsker olie, så er den næsten et must have. Som all around olie, hele året, vil jeg anbefale den normale. Hvis man derimod går efter en god krops olie til sommeren, så er den med shimmer altså helt fantastisk, så selvom at den koster lidt ekstra, synes jeg at den er alle pengene værd og så er den drøj i brug.

2 kommentarer

 • Det er bare sådan en lækker olie – jeg elsker især at den har mange formål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, det er virkelig en lækker multi-olie! Kan slet ikke undvære olie i min beauty rutine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs nyheder fra Søstrene grene