En weekend i det københavnske på CPH studio hotel

Et kig i denne måneds goodiebox: februar ’18

Goodiebox februar

Boksen er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Det er igen blevet tid til at vise månedens Goodiebox frem og igen er jeg super begejstret. Kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har været rigtig skuffet over en boks. Det er altså lidt fantastisk. I denne måned har man selv haft mulighed for at have indflydelse på indholdet, ved at vælge mellem enten The new yorker, som er den jeg har modtaget eller La parisienne, som i stedet for den nude lipgloss, indeholdt en rød en af slagsen. Det synes jeg er ret fedt. Denne gang indeholder boksen 5 produkter, hvoraf 3 er full size.

Benefit Hoola bronzer

Jeg blev virkelig glad da jeg så at denne måneds boks indeholdt en lille prøve på den populære bronzer Hoola fra benefit. Jeg har aldrig fået taget mig sammen til at prøve den, men nu har jeg endelig chancen. Den virker en smule mørk til mig lige nu, men så snart jeg får lidt mere kulør tror jeg at den bliver perfekt.

Laritzy NUE palette

Jeg er vild med at der er en øjenskygge palette i full size med denne gang. Den er fra mærket Laritzy, som jeg ikke kender så meget til. Jeg tror vi har fået et par produkter fra mærket før, men udover det, kender jeg det faktisk ikke. Farvene er virkelig fine og neutrale til et simpelt hverdags look og kvaliteten virker god.

Manna Kadar liplocked priming gloss stain i farven Lucky

Den her lipgloss er allerede blevet en favorit. Selvom jeg kun har haft den i en uge, så ved jeg at det er et produkt som jeg kommer til at bruge meget fremover. Farven er virkelig fin og tilpas shiny og så føles den i det hele taget virkelig behagelig at have på. Kæmpe plus.

Miqura Premium bubble mask

Det her er uden tvivl det sjoveste produkt i boksen. Jeg har længe gerne ville prøve en af de populære bubble masker, men synes samtidig at det er lidt en gimmick og har derfor ikke givet mig i kast med det. Men nu har jeg altså muligheden og så er den endda fra Miqura som laver nogle af mine yndlings sheet masks.

Origins Ginzing refreshing eye cream

Origins er et mærke som jeg elsker og deres Ginzing serie har jeg hørt meget godt om. Jeg kan altid bruge en hjælpende hånd til mine mørke rander, så jeg håber at denne er god. Jeg er lige pt. i gang med en anden øjencreme, men denne bliver den næste jeg tager i brug når jeg har tømt den.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend i det københavnske på CPH studio hotel