Så hvordan gik det? Opdatering på januars udfordring

En lille udfordring til mig selv: februar ’18

udfordring-saelge-ud-tradono-februar

Da jeg skrev dette indlæg i starten af januar, var jeg ikke sikker på hvor godt det ville gå, eller hvorvidt det ville blive en ting at jeg ville udfordre mig selv lidt hver måned, men jeg havde det simpelthen så sjovt med januars udfordring, selvom det også var ret hårdt. Så derfor har jeg besluttet at jeg vil starte hver måned ud med en ny udfordring og selvfølgelig dele det hele med jer herinde som jeg allerede har gjort med januar.

Jeg har haft mange forskellige ting oppe at vende som denne måneds udfordring, men er endt ud i at jeg gerne vil prøve at få sorteret og solgt lidt ud af alle mine ting. Derfor er månedens udfordring rimelig simpel. Jeg vil sortere hele min garderobe og sætte minimum 28 ting til salg – en per dag. Jeg har endnu ikke sat noget til salg, men er allerede godt i gang med at få ryddet op i mine skabe, så det skal nok blive spændende det her. Jeg regner med udelukkende at bruge Tradono til at sælge ud, men hvis det går alt for sløvt for sig, vil jeg overveje at bruge facebook også.

Sidst på måneden vil jeg selvfølgelig opdatere på hvordan det er gået og hvor mange ting jeg reelt har fået solgt i løbet af en måned.

Jeg glæder mig til at komme ordentlig i gang og få ryddet lidt ud, så det er nemmere at overskue hvad jeg har og samtidig få mere plads til at købe nyt.

Trænger I også til en ordentlig ”clean out” derhjemme, eller er I gode til at få solgt ud løbende?

6 kommentarer

 • Pia

  Jeg har netop kastet mig over min garderobe – den trænger i dén grad til et eftersyn… Og det bedste af det hele er, at hvis man er dygtig til rydde op, bliver der plads til en masse nyt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Haha. Ja det er nemlig det bedste at der samtidig bliver plads til nyt 😉
   Min trænger virkelig også til en kærlig hånd. Tror ikke at jeg har været mit tøj igennem siden vi flyttede for et år siden og selvom jeg synes at jeg var hård dengang, så har jeg bare så meget som jeg aldrig bruger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genial idé med en ny udfordring hver måned! Det må da prøves❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det er i hvert fald en fin måde lige at holde sig selv lidt i ørerne i forhold til ting man gerne vil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en god ide! Det vil jeg også prøve at udfordre mig selv med. Godt indlæg! 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Tak! Jeg glæder mig til at høre hvordan det går 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så hvordan gik det? Opdatering på januars udfordring