Februar ønsker

Cocoa blend paletten fra Zoeva

zoeva-cocoa-blendt-palette

Indrømmet, jeg har shoppet alt for mange øjenskygge paletter det sidste års tid og jeg er åbenbart ikke færdig endnu. Jeg har nemlig fået øjnene op for øjenskyggerne fra Zoeva, som altså er virkelig gode øjenskygger til virkelig gode priser. Der er lavet virkelig mange forskellige paletter, så der er helt sikkert noget for en hver smag.

Cocoa blend paletten er uden tvivl den som jeg har hørt allermest godt om, så derfor var jeg selvfølgelig nød til at klikke den hjem som den første. Jeg har dog allerede et par andre paletter fra Zoeva i kikkerten, så det her bliver nok ikke det sidste indlæg om de lækre paletter.

I min begejstring har jeg selvfølgelig glemt at tage billeder af swatches, så i må altså bare tage mit ord for at kvaliteten er i top.

Har I prøvet nogle af øjenskyggepaletterne fra Zoeva? Og hvis I har, kan I så anbefale nogle som jeg skal prøve næste gang?

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februar ønsker