Et førstehåndsindtryk: Februars Lf beauty boks

Blomstrede bukser og en ny vinder af OGX giveaway’en

outfit2outfit4outfit6outfit7outfit5outfit1outfit8

Godaften derude! Så blev det sgu fredag og jeg er i den grad klar til at holde weekend. De sidste mange weekender har jeg været ude at føjte, men nu er det endelig blevet tid til at slappe lidt af derhjemme – det glæder jeg mig til. I aften står den på x factor og sofa-hygge og i morgen tror jeg at vi skal ud og gå en lille tur, inden min far kommer forbi og hjælper mig med at bygge et nyt skrivebord. Det har efterhånden været på tegnebrættet et stykke tid, så det bliver rigtig fedt endelig at komme ordentlig i gang med det.

Vinderen af min valentines give-away har stadig ikke meldt sig, så jeg har trukket en ny vinder, som blev Hellep. Hvis du vil sende mig en mail, så får jeg produkterne sendt afsted til dig.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et førstehåndsindtryk: Februars Lf beauty boks