Et kig i denne måneds goodiebox: Januar '18

To favoritter fra Beaute pacifique

beaute-pacifique-favoritter

Hver eneste vinter leder jeg efter produkter som kan sørge for at min hud er gennemfugtet og pæn hele sæsonen og en gang i mellem kommer der en ny favorit til.

Krops olien fra Beauté Pacifique har jeg været glad for længe, men ansigts cremen er en nyere favorit. Mit førstehåndsindtryk var faktisk rigtig dårligt og efter at have prøvet den en enkelt gang lagde jeg den på hylden i lang tid, før jeg besluttede mig for at give den en ny chance. Og det er jeg så glad for at jeg gjorde, for nu er det uden tvivl en af mine favorit dagcremer. Ikke nok med at den sørger for at min hud ikke er tør, så er den også en fantastisk base for min make-up, som altid ligger lidt pænere når jeg har brugt den her inden.

Det er virkelig to produkter som jeg ikke ville kunne undvære de her kolde dage! Har I også sådan nogle favoritter?

2 kommentarer

 • Jeg er for nyligt begyndt at bruge kropsolie efter mit bad, og jeg fortryder helt ikke at være begyndt før. Indtil for nylig var min favorit Eight Hour- olien, men de sidste par uger har jeg brugt Paradoxe kropsolien, som også er helt vildt lækker! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Olie gør virkelig underværker for huden. Jeg kan i hvert fald slet ikke undvære det 🙂
   Jeg har ikke prøvet Eight hour olien, men det kunne være jeg skulle prøve den næste gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i denne måneds goodiebox: Januar '18