Den store beauty boks battle 2017

Skønhedsfavoritter fra december

skoenhedsfavoritter-fra-december

Jeg var faktisk en lille smule i tvivl om jeg ville fortsætte med at lave de her indlæg med mine månedlige skønhedsfavoritter i 2018 og det er jeg egentlig stadig, da jeg ofte ikke synes at jeg har noget at dele med jer. Til daglig bruger jeg absolut minimal make-up og ellers er det ofte de samme produkter jeg bruger igen og igen, men jeg tester også rigtig mange ting og derfor kommer der selvfølgelig naturligt nogle nye favoritter til en gang i mellem.
Jeg elsker selv at læse om andres make-up favoritter, men hvad synes I? Skal jeg holde mig til at dele fra måned til måned eller foretrækker I at jeg bare en gang i mellem, når jeg lige føler for det, deler nogle af mine aktuelle favoritter?

Nok om det, lad os snakke lidt om hvilke ting som jeg har elsket den sidste måneds tid!

Maybelline x Gigi Hadid læbestifter i farvene Lani og Austyn

Læbestifterne fra Gigi Hadid samarbejdet med Maybelline var uden tvivl nogle af mine favoritter fra hele samarbejdet og især de røde farver har jeg elsket! Jeg har skiftet mellem Lani, som er den lidt mere klassiske røde og Austyn som er mere orange-tonet og pang. Der har stort set ikke været en dag hvor jeg ikke har haft den ene eller anden på og jeg overvejer lidt om jeg skal anskaffe mig den sidste røde farve fra samarbejdet, Khair.

Clinique long last glosswear i farven Cupid’s bow

Hvis jeg har været træt af det semi-matte look som Gigi Hadid læbestifterne giver, så har jeg smidt denne røde gloss fra Clinique ovenpå og pludselig har man et helt andet look. Shiny røde læber og en winged liner, er uden tvivl et af mine favorit jule-look.

Mac blush i farven Gingerly

Blushen der har været på mine kinder alle månedens dage, har været Gingerly fra Mac, som er den helt perfekte all-around blush. Den ser måske lidt kedelig ud ved første øjekast, men jeg lover jer at den er smuk og så går den til alt. Den er hurtigt blevet min go-to blush til alle lejligheder.

Christophe Robin Cleansing paste

Et af de produkter der har overrasket mig allermest den sidste halvanden måned tid, er denne shampoo fra Christophe Robin, som jeg skal være ærlig at indrømme gjorde mig lidt nervøs til at starte med. Konsistensen minder om en heftig sukkerscrub og idéen om at skulle putte den i min hovedbund, tiltalte mig slet ikke, men jeg har seriøst aldrig haft mere fyldigt og lækkert hår som de dage hvor jeg har brugt den. Jeg bruger den som et ekstra step efter at jeg har vasket håret en gang først, så putter jeg denne i og skummer løs. Den er så god!

The Ordinary Glycolic Acid 7% toning solution

Den her toner fra The Ordinary har faktisk været den eneste jeg har brugt den sidste måned og min hud stråler virkelig. Det er et virkelig godt alternativ til Pixis glow tonic, som jeg ellers har brugt troligt. Så hvis man kan få fingerne i den, er den klart et kig værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store beauty boks battle 2017