Marc Jacobs decadence parfume

Nyt fra Mac: Cream in your coffe, Oh darling og pinch me

mac-cream-in-your-coffe-oh-darling-pinch-me-swacthes1

Jeg har endnu en gang shoppet lidt hos Mac og denne gang endte det med overstående. Mellem jul og nytår kørte Matas med 25% på al make-up og jeg havde tilfældigvis et gavekort som jeg havde fået i julegave, der bare ventede på at blive brugt! Oh darling highlighteren var en anbefaling fra Johanne og jeg blev bestemt ikke skuffet. Den giver den fineste gyldne glød og selvom den er en smule varm til mig lige nu, så ved jeg at jeg kommer til at elske den når jeg får en lidt mere kulør.

Både blushen og læbestiften var lidt spontane impuls køb. Efter at jeg købte Gingerly, har jeg haft lyst til at anskaffe mig endnu en sheertone blush fra Mac. Valget faldt på Pinch me, som i modsætning til Gingerly har noget mere pink i sig, men stadig meget anvendelig!

Cream in your coffee er en typisk mig-farve og efter at have brugt matte læbestifter uafbrudt det sidste stykke tid, synes jeg at det var på tide at tilføje en mere cremet læbestift til samlingen. Det er en cremesheen, men den er altså virkelig pigmenteret og føles dejlig behagelig på læberne!

mac-cream-in-your-coffe-oh-darling-pinch-me-swacthes2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc Jacobs decadence parfume