Cult paletten fra Wet'n wild: the comfort zone

Marc Jacobs decadence parfume

marc-jacobs-decadence

Hvis I har fulgt med herinde længere tid, så ved I måske at jeg ikke sådan bruger parfume til daglig. Jeg er ret duftsart og får hurtigt kvalme og vejrtrækningsproblemer hvis der er meget parfume i luften. Det lyder måske lidt voldsomt og det er det nok også, men derfor undgår jeg ofte kraftige parfumer og produkter med meget skarp duft.

Ikke destromindre har jeg fordobbelt min parfume samling i løbet af det sidste års tid, da jeg prøver at blive bedre til i det mindste at bruge det når jeg skal noget andet, end bare på arbejde. Og så er det jo rart at have lidt at veksle i mellem.

Ventetiden i Billund lufthavn, da vi skulle til London, blev derfor brugt på at kigge lidt på udvalget af parfumer og der faldt jeg hurtigt over denne fra Marc Jacobs, som jeg virkelig var vild med. Jeg havde dog allerede planlagt at jeg ville kigge nærmere på parfumerne fra Jo Malone, så jeg udskød idéen om at købe den.

Det fortrød jeg dog da vi kom hjem, så i stedet for selv at rende ud og købe den, skrev jeg den på min ønskeseddel til jul og så heldig som jeg er, så lå den under træet. Det er uden tvivl en ny favorit!

2 kommentarer

 • Tina KH

  Dejlig parfume:-)
  Øv du har det problem med kraftige dufte.
  Det havde min veninde også.
  God uge ønskes herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, den er virkelig god!
   Du må også have en god uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cult paletten fra Wet'n wild: the comfort zone