Et førstehåndsindtryk: Januars LF beauty boks

Lidt nyt fra XIP professional

xip-professionel-makeup-billigvoks1

Produkterne er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Noget af det bedste ved at teste og anmelde make-up, er at få lov at afprøve nogle af de helt nye mærker på markedet. Sådan et mærke er XIP professional og jeg har glædet mig rigtig meget til at teste produkterne og dele dem med jer herinde.

De to produkter som jeg har fået lov at teste er deres Platinum passion øjenskygge palette og 24 karat glow bronzer duo. Begge produkter er tilsendt af billigvoks, som forhandler et bredt udvalg af XIP professionals produkter.

XIP professional er som sagt et ret nyt mærke og kommer fra England hvor det er udviklet i samarbejde med kendte og professionelle make-up artister. XIP står for xtremely important person og det hænger altså meget godt sammen med det eksklusive udtryk som produkterne har. Alle produkterne kommer i den fineste hvide indpakning med gulddetaljer og selve produkterne føles også lækre når man bruger dem.

Jeg har swatchet øjenskyggerne for jer nedenfor og generelt er jeg faktisk rigtig positiv over kvaliteten. Mit førstehåndsindtryk var at skyggerne ikke havde den bedste pigmentering men når man bruger dem i looks blender de altså super og bygger rigtig godt op. Jeg synes farveudvalget er virkelig fint og for mig er det den perfekte hverdags all around palette, som både kan bruges til simple hverdags look men også peppes op til et mere festligt udtryk.

Bronzeren er til gengæld sindsygt pigmenteret, hvilket kom lidt bag på mig første gang jeg brugte den. Men farven er rigtig fin og den ligger super flot på huden. Jeg har mest brugt den matte side, men jeg tror at den mere shimmer highlighter agtige side, bliver rigtig fin til sommer når jeg har fået lidt glød.

 

xip-professionel-makeup-billigvoks2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et førstehåndsindtryk: Januars LF beauty boks