9 overdele på tilbud

Et førstehåndsindtryk: Januars LF beauty boks

lf-beauty-boks-januar-18

Ret forsinket, men jeg er endelig klar med årets første Look Fantastic boks. Jeg har faktisk haft boksen et par uger efterhånden, men lyset de her dage, har bare gjort at det har været umuligt at få taget billeder, så det beklager jeg. Teamet for månedens boks er Beauty forward og det handler om at starte det nye år friskt, hvilket jeg synes er virkelig fint og noget jeg selv forsøger at efterleve. Mit førstehåndsindtryk af produkterne er faktisk rigtig godt den her måned, der er nogle spændende produkter i blandt. Igen savner jeg dog lidt full size, men sådan er det jo. Lad os kigge nærmere på indholdet!

 

Balance Me Congested skin serum

Jeg ejer faktisk allerede dette serum og det er okay. Jeg ser ikke den helt store forskel i min hud når jeg bruger den, men den føles lækker på huden. Ikke mit favorit produkt i boksen, da jeg allerede ejer den, men et fint produkt.

Monuspa Warmning ginger bath & body oil

Jeg fik en olie fra Monu i en anden boks på et tidspunkt, og den har jeg været virkelig glad for, så mine forventninger til denne er høje. Den skulle kunne bruges både på våd og tør hud. Jeg elsker personligt olier til alt fra ansigt og krop til hår, så en ny skader aldrig.

Espa Pink hair & scalp mud

Den her glæder jeg mig meget til at tage i brug. Min hovedbund er i perioder ramt af skæl og et af de produkter der har været med til at afhjælpe det, var den grove shampoo fra Christophe Robin, så jeg håber lidt at denne giver noget ala samme resultat.

Korres White tea fluid gel cleanser

Korres laver mange produkter som jeg elsker, men jeg har aldrig prøvet en ansigts rens fra mærket, så det glæder jeg mig til. Konsistensen er lidt mere gel agtig, end hvad jeg normalt foretrækker, men jeg vil selvfølgelig give den en ærlig chance.

Erno Laszlo white marble toner

Dette er et mærke jeg aldrig har hørt om før og det synes jeg er super fedt at få i boksene, så man rigtig kan teste for sig selv uden at blive påvirket af andres meninger. Dette er en toner som skulle hjælpe på pigmentfejl, hudorme og generelt give trist hud glød igen.

Modelco 3D lash primer

Lash primer er ikke et step jeg som regel bruger i min make-up rutine, men jeg glæder mig til at se om denne har nogen effekt i forhold til volume og længde. Hvis den virker ville den være perfekt på de dage hvor man ønsker lidt ekstra pow sammen med ens yndlings mascara.

4 kommentarer

 • Det lyder som en rigtig lækker boks☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg synes også der var nogle lækre ting med denne gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det virker til at være en lækker boks 😀 Synes generelt det er spændende med mange af de mere “ukendte” mærker man møder i Lookfantastic boksen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, jeg er helt enig. Faktisk så lavede jeg et indlæg om Goodiebox og Look Fantastic boks og troede at jeg ville synes at Goodiebox var 100% den bedste fordi der er flere full size, men jeg er vild med at Look Fantastic har så mange lidt mere specielle ting i deres bokse, så ville ikke undvære den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 overdele på tilbud