Godt nytår og den sidste advents vinder

En opfølgning på mine små mål for 2017 og et par nye mål for 2018

outfit-curvy-copenhagen-kimono-blaa-blomsteret1outfit-kimono-blaa-blomstretoutfit-curvy-copenhagen-kimono-blaa-blomsteret3outfit-kimono-blaa-blomstret1outfit-curvy-copenhagen-kimono-blaa-blomsteret2

Curvy Copenhagen Kimono, Vero moda kjole, Noisy may jeans, Tamaris støvler, Rayban wayfarer solbriller

2018 er her og jeg har sjældent følt mig så klar til et nyt år. Mine mål er skrevet ned – både de store og de små og det skal vi selvfølgelig snakke meget mere om, men først er det blevet tid til at kigge lidt på nogle af mine mål for 2017. For hvordan er det egentlig gået, det der 2017..

Store mål, gjorde jeg mig ikke så meget i i 2017, men de små er også mindst lige så vigtige! So here goes, en opfølgning på mine små mål for 2017.

Lærer at lave en fransk fletning

Den her, den er ikke gået så godt. Jeg har ikke engang forsøgt at lave en fransk fletning. Ikke en eneste gang. Men det er okay, jeg kan lære det når jeg bliver voksen engang.

Blive klippet

Halleluja. Den her troede jeg virkelig ikke, at jeg ville få taget mig sammen til, men jeg gjorde det sgu. I november gav jeg en sød frisør elev lov til at klippe mit hår, bare spidserne bevares, men det var altså et ret stort skidt for mig. Så nu er jeg blevet klippet og så kan vi vente et par år igen, til næste gang.

Smide mine sorte superstar sneakers i ruskind ud

Jeg elskede de her sko og selvom jeg virkelig bare burde have smidt dem ud med det samme da jeg skrev mine mål ned, kunne jeg ikke nænne det. De røg ud engang i sommers sammen med mine hvide i samme model. Jeg tror jeg vil have et nyt par i 2018.

Skifte batteriet i mit michael kors ur

Uh, den her havde jeg faktisk lidt glemt igen. Jeg tager mig sammen i 2018.

Fortsætte jagten på de perfekte sorte jeans

Jeg har åndssvagt svært ved at finde bukser der er lange nok. Det er stort set kun på internettet jeg har mulighed for at finde jeans i størrelse ekstra lang og der har jeg så problemer med alle de andre størrelser i stedet. Et par jeans skal prøves. Og i 2017 lykkedes det mig at finde hele 2 modeller jeans som jeg har kunne passe perfekt. Det ene par er noisy may og er dem jeg har på, på overstående billeder. Det andet par er fra Vero moda. You go bestseller.

Tage min nye kalender fra atelier aarhus i brug

Det her var nok en af de punkter jeg glædede mig allermest til og det gik også ret godt, det første halve år, men så gik det lidt ned af bakke. Jeg valgte alligevel at bestille deres nye eksemplar, men jeg ved ikke hvor meget glæde jeg får af den. Jeg har nemlig også et andet lille projekt for 2018.

Købe lamper til lejligheden

Ikke nok med at vi har fået købt lamper, så er de også blevet hængt op. Kæmpe succes, det der med at have lys i lejligheden. Vi mangler stadig gardiner.

Drikke mere vin

Mit absolut yndlings mål og det er gået ganske okay, hvis jeg selv skal sige det. Jeg elsker virkelig rødvinsaftener, både på sofaen med T eller med brætspil og gode venner.

 

5½ ud af 7 synes jeg bestemt ikke er dårligt, så det vil jeg kalde en succes. Hvordan gik det med jeres mål for 2017?

Vi skal selvfølgelig også lige slutte af med et par nye mål. Som sagt har jeg både små og store i år, men lad os fokusere på de små, hyggelige..

 

1. Oppe mit swatch game – man kan altid blive bedre, ik..

2. Lade være at købe så mange tees med print – jeg skal virkelig stoppe.

3. Blive bedre til at udnytte tiden – er det ikke det vi alle drømmer om?

4. Rejse mere – bare fordi.

5. Bruge min bullet journal – årets helt store projekt, men jeg elsker det allerede.

6. Installere google analytics – latemover, I know.

7. Melde mig ud af fitness – det skidt er pisse dyrt og jeg bruger det alligevel ikke.

8. Gå til banko minimum et par gange – min indre bedstemor skal slippes løs i 2018.

9. Være brun mindst en uge – brunere, i hvert fald.

10. Spise en lille smule sundere – lidt mere salat og lidt mindre chokolade.

 

10 kommentarer

 • Nr. 5. JA jeg er også hoppet med på bullet journal. Det kunne være interessant at se hvordan du bruger din!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   JA! Jeg elsker det allerede. Lige nu stjæler jeg mest bare med arme og ben hist og her, skal jeg være ærlig at indrømme. Men jeg glæder mig meget til at se hvordan det udvikler sig, og så kunne jeg da godt overveje at skrive lidt om det!

   Hvis du deler ud af din egen, må du endelig sige til! Jeg ville elske at læse om din oplevelse med det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine billeder – er vild med din flotte kimono <3 Og gode mål for 2018 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Tusind tak Julie! Jeg er også helt vild med den 🙂

   Godt nytår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle gode mål! 🙂
  Det med fransk fletning – så er det altså også besværligt og det gør ondt i armene haha…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Haha, jamen så er det jo helt fint jeg ikke fik lært det 😉 Ondt i armene gider jeg ikke have.
   Godt nytår <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne med til banko 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilket kamera bruger du? Er selv blogger og overvejer at skifte mit Canon ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg bruger et halvgammelt Nikon D3100 med et 1.4f objektiv 🙂 Det er ikke selve kameraet der er så vigtigt, men mere hvilket objektiv man bruger, så i stedet for at skifte det ud ville jeg anbefale at købe et nyt objektiv med lavere blænde. 1.4f eller 1.8f 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår og den sidste advents vinder