Lidt nyt fra XIP professional

En ny garderobe favorit fra Curvy Copenhagen

outfit-curvy-copenhagen-roed-lang-kimono-foraars-kollektion1outfit-curvy-copenhagen-roed-lukket-kimono1-nyoutfit-curvy-copenhagen-roed-lang-kimono-foraars-kollektion12outfit-curvy-copenhagen-roed-lukket-kimono-nyoutfit-curvy-copenhagen-roed-lang-kimono-foraars-kollektion3

Curvy Copenhagen kimono, Noisy May jeans, Tamaris støvler, Daniel Wellington ur

Som I måske så på instagram, var jeg igår ude at for at skyde nogle billeder med Curvy Copenhagen, som jeg har lavet et lille samarbejde med. Og I skal selvfølgelig ikke snydes for et par af billederne herinde!

Billederne er taget i forbindelse med deres nye forårs kollektion som bliver solgt fra midten af februar og jeg har allerede fundet min egen favorit – nemlig overstående kimono, som jeg selvfølgelig måtte eje. Jeg så allerede printet for første gang i december og siden har jeg været spændt på at få lov at prøve selve kimonoen og jeg blev bestemt ikke skuffet. Det er helt sikkert en ny favorit i min garderobe og jeg glæder mig allerede til at bruge den med en løs kjole og bare ben til sommer!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt fra XIP professional