Januar ønsker

En lille udfordring til mig selv: Januar ’18

januar-udfordring-nul-soede-sager

Okay, så jeg ved ikke om det her er en skør idé eller måske bare dumt, men jeg har gået og leget lidt med tanken om at lave nogle små månedlige udfordringer for mig selv. I 2017 havde jeg flere måneder hvor jeg satte mig nogle små mål, f.eks besluttede jeg i april at jeg ikke ville købe nogle planter og i september måtte vi ikke spise ude. Jeg har holdt det lidt for mig selv, i tilfælde af at jeg ikke kunne holde det, men det er altså gået overraskende godt, så nu er jeg blevet lidt bidt af idéen. Derfor tænkte jeg at det kunne være sjovt at dele med jer herinde også!

Helt januar agtigt tænker jeg at den første udfordring skal være nul søde sager og så vil jeg lave en lille opsummering sidst på måneden om hvordan det er gået, hvilke fristelser jeg er blevet stillet og om det er lykkedes med at sige ”tak, men ellers tak”. Indtil videre er det gået godt, på trods af at jeg både har en pose af mine yndlings chips og den her skål med verdens bedste chokolade stående. Nu må vi se hvor længe det holder!

Jeg ved ikke om det her kun er sjovt for mig, så lad mig endelig høre hvad I synes og hvis I har nogle idéer til udfordringer så kom endelig med dem!

6 kommentarer

 • Tina KH

  Rigtig godt nytår!
  Det er da en god idé:-)
  Jeg gø også lidt sådan, dog har jeg også nogle ting jeg vil nå, f.eks. bestemte gode oplevelser.
  Og så vil jeg gerne tabe lidt kilo, kunne jo gøres fra nu til inden sommeren.
  God fornøjelse og jeg vil meget gerne høre nærmere:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Godt nytår til dig også!
   Ja, det er nu meget sjovt sådan at udfordre sig selv lidt eller sætte nogle mål. Jeg sætter også små månedlige mål i min bullet journal, men det her er sådan lidt mere håndgribeligt i forhold til at dele 🙂 Jeg holder jer opdateret!

   Du må have en skøn aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Rigtig godt nytår, og det er da en vildt hyggelig ide! 🙂

  Tror måske det skal gøres herhjemme, være det ville hjælpe på nogle punkter!

  God aften<3
  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det er jeg glad for at du synes! Jeg synes også selv at det er meget sjovt, selvom jeg begynder at savne slik lidt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puh – held og lykke 😀 Alt eller intet politik indenfor snolder, vin og sovs dur jeg ikke til.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Haha, nej jeg er normalt heller ikke så meget til det. Men synes det er meget sjovt i perioder at se hvordan jeg kan klare det 😉 Tror den næste udfordring skal være no spend. Det bliver svært 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar ønsker