Skønhedsfavoritter fra december

Cult paletten fra Wet’n wild: the comfort zone

wet-n-wild-comfort-zone-palette

Man kan næsten ikke have undgået at høre om comfort zone paletten fra wet n wild hvis man bare ser beauty videoer på youtube en gang i mellem. Det er efterhånden en gammel sag, men nu var det altså på tide for mig at se hvad alt hypen var omkring. Jeg har købt min palette i Normal hvor den koster lige omkring 50kr hvis jeg husker rigtigt, og det må jo siges at være ret billigt for en palette med 8 forskellige øjenskygger. Den er faktisk lige blevet reformueret, hvilket var en af grundene til at jeg måtte have fingerne i den, inden det kun er muligt at få den nye version.

Den største forskel i de to skulle ligge i at den nye, ud over at have de 8 originale farver, også har to transition farver. Og selvom jeg virker sætter pris på en god transition farve og bestemt ikke kan lave et look udenlukkende med denne palette, så ville jeg være sikker på at få fat i den gamle, da kvaliteten på øjenskyggerne skulle være lidt bedre. Den eneste farve jeg ikke ser mig selv bruge, er den grønne eyelid farve, som ikke falder så meget i min smag, men ellers er alle de andre farver virkelig smukke! Især de to definer farver er jeg vild med. De i sig selv, gør paletten til alle pengene værd efter min mening.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsfavoritter fra december