Advents giveaway: stel fra erik bagger a/s

Nye produkter fra The Ordinary

the-ordinary-nye-produkter

I sommers lagde jeg min første ordre hos The Ordinary og allerede dengang vidste jeg at det ikke var sidste gang, jeg ville prøve noget fra brandet. Det er virkelig fine produkter til meget budget venlige priser, så da vi var i London i november, måtte jeg selvfølgelig forbi en af deres butikker. Jeg prøvede at begrænse mig lidt, men der var alligevel et par produkter jeg gerne ville teste, så jeg endte ud med de her 5 produkter. Natural Moisturizing factors + HA er det eneste af produkterne der ikke er nyt for mig – det her er allerede den tredje jeg køber og denne gang valgte jeg at tage den store tube, så I kan nok gætte at jeg har været glad for den.

De andre produkter har jeg testet lidt siden vi kom hjem og generelt er jeg positiv, men lad os snakke lidt nærmere om de enkelte.

”Buffet”

Et af de nyere produkter fra The Ordinary er deres ”Buffet” serum, som skulle være et peptid som hjælper på tegn af aldring. Ligesom de andre serums fra brandet er det meget tyndt flydende og en smule klistret, hvilket for mig ikke er et problem, men jeg ved at andre ikke er så vilde med konsistensen. Jeg kan ikke se de store ændringer i min hud endnu, men forhåbentlig kommer det.

100% organic cold-pressed rose hip seed oil

Jeg vidste allerede hjemmefra at jeg ville prøve en af olierne til min hud og valget stod mellem denne og deres virgin Marula oil. Denne er lidt federe i det og eftersom jeg ville bruge den om aftenen inden sengetid, tænkte jeg at den kunne give lidt ekstra fugt og jeg er så glad for mit valg. Min hud er så lækker blød når jeg vågner om morgenen, så det er helt sikker en vinder!

Glycolic acid 7% toning solution

Et andet produkt, som jeg allerede hjemmefra vidste at jeg ville have fingerne i var den her toner, som har været udsolgt på deres hjemmeside stort set siden jeg lagde min sidste ordre. Heldigvis havde de den i London og den er nu fast i min hudpleje rutine. Den minder en del om Pixis glow tonic, som har 5% glycolic acid og er en af mine favorit tonere. Denne er dog meget billigere, så det er helt sikkert et godt køb.

Coverage foundation i farven 1.1P

Det sidste produkt, som jeg købte, var deres coverage foundation som jeg også havde planlagt hjemmefra. Jeg har faktisk hørt en del halv-dårlige anmeldelser af den, men måtte prøve den for mig selv. Den ligger virkelig fint på huden lige når man påføre den og de næste par timer, men desværre er holdbarheden ikke så god, som jeg kunne have håbet. Farvematchet er dog perfekt til mig, så jeg vil arbejde lidt på at få den til at fungere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents giveaway: stel fra erik bagger a/s