Skønhedsfavoritter fra november

Lidt nyt fra Mac

mac-honeylove-gingerly-modesty-mocha1

Et besøg i Stansted lufthavn betyder altid at jeg lige skal et smut forbi Mac og gøre lidt last minute shopping. Priserne i London er kun lidt billigere end herhjemme, men i lufthavnen kan man altså lige spare lidt ekstra. Jeg havde allerede hjemmefra besluttet mig for at købe Modesty og Gingerly men blev altså revet lidt med og købte derfor også Mocha og Honeylove som egentlig ikke er nogle læbestifter jeg har hørt folk snakke ret meget om. Men de er sindsygt fine begge to og minder ikke umiddelbart om noget jeg ejer i forvejen. Honeylove kan jeg nok kun slippe afsted med her i vinter månederne hvor jeg er ekstra bleg, men jeg er helt vild med det look den giver og undertonen er helt perfekt!

mac-honeylove-gingerly-modesty-mocha2

6 kommentarer

 • Det er nogle gode valg af læbestifter! Elsker farverne. Næste gang jeg skal have en MAC læbestift må jeg have fat i “Mocha”. Elsker farven og har heller aldrig rigtig hørt om den før nu ^_^

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Mocha er så flot en farve! Ironisk nok er det Mocha og Honeylove som jeg er blevet gladest for, selvom det var de to jeg købte spontant.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Jeg elsker Honeylove – det er sådan en fin farve som jeg ikke synes får nok omtale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så pæne farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsfavoritter fra november