Detaljer fra en julefrokost

Jo Malone blackberry & bay

jo-malone-london-blackberry-and-bay1jo-malone-london-blackberry-and-bay2

Jeg har længe haft et kig på parfumerne fra Jo Malone, men det har været virkelig svært at vælge mellem de mange skønne dufte. De er nemlig ikke bare fine at se på, men dufter også helt fantastisk og selvom prisen er i den høje ende, så synes jeg at de er alle pengene værd. Jeg kiggede lidt på dem forskellige steder i London, duftede til dem alle sammen og blev endnu mere i tvivl om hvilken jeg skulle vælge. Da vi så var på vej hjem, tog vi et smut forbi Jo Malones stand i lufthavnen for at snuse lidt mere og til sidst stod valget mellem Nectarine blossom & honey og Blackberry & bay, som jeg endte med at købe.

Duften er dejlig frisk med noter af brombær, laurbær og cedertræ. Egentlig er den meget anderledes fra hvad jeg ellers ejer, men jeg er helt tosset med den og nu er jeg endnu mere opsat på også at tilføje Nectarine blossom & honey til min lille parfume samling.

Har I prøvet nogle af parfumerne fra Jo Malone?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer fra en julefrokost