Julegaveidéer til bror/ven

Hej december

outfit-sort-kimono-curvy-copenhagen2outfit-sort-kimono-hvid-t-shirt-hvid-taskeoutfit-sort-kimono-curvy-copenhagen3outfit-sort-kimono-hvid-t-shirt-hvid-taske1outfit-sort-kimono-curvy-copenhagen1

H&M t-shirt, Curvy Copenhagen Kimono, Vero moda jeans, Tamaris støvler, Stradivarius taske

Jeg synes det her år er fløjet afsted. Jeg mener, december? Hvordan kan det allerede være december igen. Jeg forstår det simpelthen ikke. I aften skal jeg til årets første julefrokost med arbejdet, så jeg er faktisk halvvejs på vej ud af døren mens jeg skriver det her indlæg og bander og svovler over den her computer. Den synger virkelig på sidste vers nu.

Men det problem er heldigvis snart løst. Jeg smed nemlig en god portion af denne måneds løn i en ny computer som netop er kommet ind af døren i dag. Hold k*** jeg glæder mig til at tage den i brug. Men mere om det senere, nu vil jeg blive færdig med at gøre mig klar så jeg kan komme afsted. God aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveidéer til bror/ven