Advents giveaway: Chloe parfume

Gigi Hadid x Maybelline

gigi-hadid-maybelline2

Produkterne er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg har efterhånden hørt og læst rigtig mange anmeldelser af Gigi Hadids kollektion lavet i samarbejde med Maybelline – både gode og mindre gode, så jeg synes at det var på tide at jeg selv dannede mig et billede af produkterne. Jeg har lidt forskelligt at dele med jer, både fra East coast og West coast kollektionen.

Jeg har 4 ud af de 6 læbestifter (2 fra hver kollektion), den farvede primer, en af highlighterne, begge eyeliners, en øjenskygge børste og fiber mascaraen.

Læbestifterne og eyelinerne er de ting jeg selv har været mest vild efter at få fingrene i, da de stort set kun har fået gode ord med på vejen. Den farvede primer er det produkt som jeg har hørt mest dårligt om, så den har jeg selvfølgelig også været lidt spændt på at prøve.

Læbestifterne er markedsført som matte finish, men de er virkelig cremede og bløde i konsistensen, så jeg vil nok nærmere kalde det en satin finish. De er dog virkelig smukke og holder rigtig godt på læberne. Lani havde jeg på hele dagen og aftenen i går og jeg friskede kun hurtigt op en enkelt gang. Overraskende nok er det de 2 røde farver som jeg har været mest glad for, Austyn er virkelig også en smuk farve. Taura er en smule lys til mig synes jeg og undertonen er for brun til min smag. Erin er egentlig super fin, men jeg synes ikke det er en farve der passer til enhver anledning eller look.

Mine forventninger til de 2 eyeliner var faktisk ret høje, da de virkelig har fået gode anmeldelser. Især gel lineren er jeg helt vild med. Den er super pigmenteret og lækker – virkelig perfekt til at tightline.

Både primeren og hightlighteren er jeg sådan lidt meh omkring. Primeren er tydeligvis alt for mørk til mig og så mestre jeg heller ikke rigtig det der med at contour under foundation. Det kræver nok lidt mere øvelse. Hightlighteren er sådan set fin nok, men creme highlightere er bare ikke noget jeg bruger så ofte, så derfor bliver den hurtigt glemt lidt. Det er dog et fint nok produkt, så hvis man er til den slags er den helt sikkert rigtig fin.

Sidst men ikke mindst, så er der mascaraen som er en fiber mascara med alm. mascara i den ene ende og små hvide fibre i den anden. Jeg er helt vild med hvor lange og fyldige vipper den giver uden at klumpe, så den er et kæmpe hit for mig og nok den ting jeg blev mest positiv overrasket over.

Har I prøvet nogle af produkterne fra Maybelline x Gigi hadid samarbejdet?

 

gigi-hadid-maybelline1

2 kommentarer

 • Det eneste jeg har overvejet at prøve fra kollektioner er den sorte gel liner! Jeg synes altså desværre priserne er lidt høje.

  Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Den sorte gel liner er en af de bedste sorte linere jeg har prøvet, så derfor synes jeg ikke at prisen er for meget for den. Farvene på læbestifterne synes jeg også er unikke fra hvad du ellers kan få hos maybelline, så igen, er jeg ok med at betale lidt ekstra 🙂 Men resten af kollektionen er jeg helt enig i er overpriced. Man betaler helt sikkert for Gigi hadid navnet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents giveaway: Chloe parfume