Tomme produkter #4

Et kig i denne måneds goodiebox: December ’17

goodiebox-december-2017-1goodiebox-december-2017-2

2017 er fløjet afsted og jeg kan slet ikke forstå at vi skal skrive 2018 i kalenderen lige om lidt. Tiden går hurtigt når man har det godt.

I dag skal vi kigge lidt nærmere på årets sidste Goodiebox, som er lidt forsinket, men selvfølgelig stadig aktuel. Som en lille grand finale på året, er Goodieboxen blevet redesignet og jeg elsker det! I stedet for den klassiske kasse med låg er boksen nu med udtræknings system og jeg synes virkelig at det er et super lækkert og mere eksklusivt design. Temaet for årets sidste boks er Dancing Queen og det er jo meget passende med nytårs aften lige rundt om hjørnet.

Teeez Spectrum of stars eyeshadow i farven Sephia shine

Jeg ejer allerede en af de her Spectrum øjenskygger fra Teeez, som er rigtig fin. De fungere bedst hvis man påfører dem med fingeren, men ellers blender de godt og farve udvalget er også ganske udmærket. Ved første øjekast tænkte jeg at farven slet ikke var mig, men den er sindsygt fin når den kommer på øjet. Den minder mig ret meget om definer farven i comfort zone paletten fra Wet & wild, bare mere brunlig.

Vichy spa shower gel-oil

Jeg bruger altid shower oil i badet når jeg barbere ben, så denne fra vichy er jeg spændt på at prøve. Der var mulighed for at få 4 forskellige produkter fra Vichy denne måned og dette produkt er uden tvivl det jeg helst ville prøve, så det er skønt.

Percy & Reed Perfectly perfecting wonder balm

Jeg tror allerede jeg har denne stående i mit beauty skab, men har endnu ikke fået afprøvet den. Det er en leave in hårkur, som både kan komme i vådt og tørt hår. Den er lidt parfumeret til min smag, men ellers virker den lækker nok.

Aurelia Miracle cleanser & cloth

Jeg er helt vild med indpakningen på den her lille cleanser og så synes jeg at det er så lækkert at få en lille ansigts cloth med også. Jeg kender ikke til brandet i forvejen, men glæder mig meget til at prøve den.

Laritzy Lip stix i farven Scarlet

Laritzy er heller ikke et brand jeg kender i forvejen, men den her lip stix virker rigtig fin. Den minder mig lidt om en forvokset lipliner og umiddelbart er det ikke en type læbestift jeg ville bruge uden noget ovenpå. Farven elsker jeg!

Doucce Fierce and fine graphic liner i sort

Efter at jeg er begyndt at bruge den sorte gel liner fra Gigi Hadid x Maybelline samarbejdet, har stort set alle mine andre eyeliners været gemt væk. Denne virker dog virkelig god og nem at arbejde med og så er farven super sort og mat.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomme produkter #4