Økologisk make-up fra Nvey eco

En tidlig julegave til mig selv: Asus zenbook 3 deluxe

asus-zenbook-3-deluxe

Der er kun 3 dage til juleaften og jeg glæder mig som et lille barn. Julegaven til mig selv er kommet lidt tidligt i år, jeg investerede nemlig det meste af min månedsløn på en ny computer, da den gamle praktisk talt var ved at falde fra hinanden.

Så her er den! Min nye computer. Jeg forelskede mig hurtigt i udseendet på Asus zenbook 3 modellen, men den var lige lille nok til mit behov, så jeg måtte smide lidt ekstra penge for at få deluxe modellen som er lidt større og generelt har lidt bedre indhold, sådan helt nørdet.

Jeg kan ikke forestille mig nogen bedre måde at gå ind i det nye år end med en helt ny, frisk computer. Det indbyder i den grad til at få lavet en masse blog posts og billedredigering, så det ser jeg meget frem til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologisk make-up fra Nvey eco